Найшвидший електрокар в світі – хорватський гіперкар Rimac C_Two
  

У той час, як майбутнє «найшвидшого електрокара планети» Tesla Roadster другого покоління залишається туманним, а терміни початку серійного виробництва знову відкладаються, маленька приватна компанія з Хорватії під назвою Rimac, повним ходом проходить процес випробувань передпродажних примірників гіперкара Rimac C_Two. Це означає, що вже в цьому році перші покупці зможуть відчути рекордну динаміку 1,85 секунд в розгоні «0-60 миль / год» на серійному електрокарі, новини від АвтоХаб Евротерминал.


А поки хорватському гіперкару належить розім’ятися в «веселих стартах» із зарядженим варіантом Tesla Model S Plaid Plus із заявленою динамікою 1,9 секунд до «шістдесяти», яка також побачить світ в цьому ж році.
Якщо Tesla навряд чи зможе здивувати унікальністю дизайну і технологій, то Рімац – це стовідсотковий концентрат інженерних і дизайнерських сюрпризів. Джерело: https://mahnovicktor.blogspot.com/2021/02/rimac-ctwo.html
Менш ніж за рік творцям Rimac вдалося не тільки завершити будівництво нового заводу в Велико-Т’рговіще, але і випустити першу партію прототипів для краш-тестів і обкатки технологій для сертифікації. В даний час перші передсерійні екземпляри проходять серію дорожніх тестів на вимірювальних стендах і дорогах загального користування.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті