Допоможіть з арендою юридичної адреси
  
Автор:
Мені терміново потрібна допомога. Я щойно зареєстрував свою компанію і стикнувся з питанням оренди юридичної адреси. Я, відверто кажучи, не дуже розбираюся в цьому. Можливо, ви можете підказати, де можна орендувати юридичний адрес? І що потрібно врахувати при виборі?

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(4)
Victoria789 Victoria789
З власного досвіду можу сказати, що мені допомогла юридична компанія www.vincos.com.ua/ яка має досвід супроводження бізнесу більше 10 років – це Vinco’s. Неодноразово зверталась до компанії, з ними надзвичайно легко співпрацювати, дуже подобається,що вони мають індивідуальний підхід до клієнта, допоможуть вирішити будь яке питання.
Юристи компанії виявили себе як висококваліфіковані та досвідчені професіонали в своїй сфері. В подальшому буду звертитись тільки до юридичної компанії Vinco’s оскільки задоволена вартістю їхнії послуг та якістю обслуговавання.
Надіюсь, що мій коментар вам допоможе у виборі юридичної компанії.
Відредаговано автором,
blackarot blackarot
Друзі, я можу порекомендувати перевірену юридичну компанію в Україні, яка спеціалізується на оренді юридичного адреси faktoria.kiev.ua/uk/yuridichna-adresa-v-kyevi/ це «Факторія». Вони на ринку вже багато років і заслужили добру репутацію.
Крім того, вони допомагають вирішувати багато питань в юридичній сфері. Мені особисто з ними працювати було комфортно, і я можу сміло рекомендувати їхні послуги. Сподіваюся, це допоможе вам в вирішенні вашої задачі! Власно мені вони завжди допомогали та вирішували будь яке питання!
iSage iSage
Я вже почав шукати інформацію на форумах. Але все одно хочеться почути думку більш досвідчених підприємців. Якщо хтось може поділитися своєю думкою щодо оренди юридичного адреси, буду дуже вдячний.
id184428-Klyarov Klyarov
Таке питання виникає у багатьох підприємців. Я сам з цим стикався. Раджу почати з пошуку спеціалізованих юридичних форумів і ресурсів. Там знайдете багато корисних порад і рекомендацій.
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті