5 причин встановити кулер для води в офісі або на виробництві
  
Автор:

Чиста питна вода — важливий, але недооцінений компонент робочого життя. Адже підтримання гідратації відіграє вирішальне значення для оптимального здоров’я і продуктивності.

Один зі способів створити здорове середовище на виробництві або в офісі — встановити на робочому місці кулер для води. Залежно від особистих уподобань, можна придбати різні варіанти, які відрізняються температурним режимами, типом охолодження, додатковими опціями, дизайном і ціною.

Вибрати та купити кулер для води в Києві з доставкою по всій Україні пропонує спеціалізований інтернет-магазин КУЛЕРОВА.УКР, де представлені різні моделі, зокрема настільні, підлогові та пуріфаєри.

Переваги портативних автоматів для води

Попри скромні розміри, просту конструкцію і доступну вартість пристрою, він стане ефективним рішенням, яке допоможе підвищити загальну продуктивність і комфорт співробітників. Експерти виділяють кілька причин, чому він необхідний на підприємстві.

Допомагає підтримувати правильну гідратацію

Зневоднення — одна з причин втоми, головного болю і зниження когнітивних функцій, що може негативно вплинути на продуктивність праці.

Але наявність в офісі кулера знижує ризик появи таких проблем зі здоров’ям.

Крім того, вживання чистої води замість солодких напоїв може призвести до зниження ваги та більш здорового способу життя, що може підвищити моральний дух і ефективність співробітників.

Цілюще впливає на розумову працездатність

Дослідження показали, що навіть легке зневоднення може негативно вплинути на когнітивні функції, включно з пам’яттю і концентрацією. Встановлюючи кулер, роботодавці можуть гарантувати, що у співробітників буде доступ до рідини, необхідної їм для того, щоб залишатися зосередженими і продуктивними протягом дня.

gallery-image

Заохочує соціальну взаємодію

Кулери з водою часто розміщуються в кімнатах відпочинку або кухні, де природним чином виникає невимушене спілкування між співробітниками. Як наслідок, створюється позитивне робоче середовище і поліпшується взаємодія в команді. У підсумку підвищуються показники загальної ефективності, а у співробітників з’являється задоволеність від виконаної роботи.

Приносить економічну вигоду компанії

Вживання чистої води — не тільки корисна звичка. Це знижує ризик захворювань і мінімізує кількість лікарняних, які негативно позначаються на діяльності підприємства.

До того ж порівняно з наданням індивідуальної бутельованої води, кулер згодом може виявиться більш вигідним придбанням, особливо для великих організацій.

Зручність і простота у використанні

Кулер на робочому місці необхідний для співробітників, у яких немає доступу до води в іншому місці. З його допомогою вони можуть швидко і легко наповнити свої пляшки або чашки водою, не виходячи з офісу.

Крім того, його встановлення в іншій кімнаті мотивує співробітників робити невеликі перерви кілька разів на день і розім’яти ноги, що допомагає поліпшити кровообіг і знизити ризик повторюваних травм від перенапруги.

Крім перерахованих переваг, кулер — це екологічне рішення, яке допоможе відмовитися від води в пластикових пляшках і знизити кількість пластику як фактору негативного впливу на навколишнє середовище. Такий підхід прищеплює робочій спільноті звичку піклуватися про майбутнє — своє та наступних поколінь.

Якщо ви шукаєте функціональний і якісний кулер, зв’яжіться зі співробітниками «Кулерова Funky Company», які допоможуть вибрати оптимальний варіант з урахуванням потреб вашої компанії.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку