Правильне вкладання грошей в нерухомість
  
Автор:
Я новачок в темі інвестицій у нерухомість, тому хотів би попросити поради. Мене цікавить, як обрати дохідну нерухомість у Києві. Чув, що є багато нюансів, від локації та типу об’єкта, до потенціалу зростання вартості та дохідності з оренди. Які основні фактори варто враховувати при виборі? Можливо, є певні райони або типи об’єктів, які зараз вважаються найбільш перспективними?

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(1)
iSage iSage
Ринок нерухомості у Києві має чимало пропозицій, але і ризики варто оцінювати адекватно. Перш за все, зверніть увагу на компанію «Income Real Estate» (IRE), яка займається проектами дохідної нерухомості ire-ua.com/ зі смарт-квартирами в стильному концепті live–work–play. Вони мають великий досвід на ринку, пропонуючи зручні локації поруч із культурним та діловим центром Києва, що забезпечує високий попит серед орендарів і, як наслідок, високий відсоток дохідності для інвесторів.

Компанія працює безпосередньо з забудовниками, що знижує ризики, і пропонує готові до експлуатації об’єкти з гарантією якості будівництва. З мого досвіду співпраці з керівником Валентином Омельченком, можу сказати, що рівень професіоналізму та клієнтоорієнтованості на найвищому рівні. Вони також надають повний пакет послуг, від юридичної підтримки до допомоги в оформленні інтер’єру і управлінні майном.
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті