Регіональна дегустаційна (приймальна) комісія рекомендувала до впровадження у виробництво 12 нових видів продукції, два з яких н
  
Автор:
18 травня 2012 року відповідно до Положення про регіональну дегустаційну (приймальну) комісію, затвердженого розпорядженням обласної державної адміністрації, на базі ДП «Волиньстандартметрологія» відбулось чергове засідання комісії.
Згідно з переліком проведено дегустацію 12 зразків продукції представленої волинськими виробниками: ТзОВ «П’ятидні» (м.Любомль), ПрАТ «Ново волинський хлібозавод», ТзОВ «Волиньагропродукт» (м.Ківерці), підприємцями Бортнік А.М. та Малахівська Н.І., ПАТ «Луцьк Фудз», ПП. «Хороший смак» (м.Луцьк).
В черговий раз регіональну дегустаційну комісію своїми новими розробками соусів преміум – класу подивувало ПАТ «Луцьк Фудз». Як поінформувала на засіданні комісії Ольга Тіщенко – головний технолог нашої компанії, соуси на томатній основі мають високий вміст томатної пасти, не містять крохмалю та інших згущувачів. Соус «Сацебелі класичний» – з насиченим смаком томатів та різноманітних прянощів і трав, а соус «Кетча» – це смак томатів у поєднанні з овочами і прянощами. Щоб надовго зберегти смакові і поживні якості продукту, соуси фасуватимуть в скляну пляшку. На підприємстві організований чіткий вхідний контроль поступаючої сировини, який передбачає обов’язкову наявність документів, що підтверджують її якість. Проводиться постійний контроль за додержанням технологічного процесу, контролюється готова продукція за фізико-хімічними, мікробіологічними показниками та показниками безпеки.

Інформацію підготувала Оксана Хмильовська

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті