Форнетті |
Версія для друку |
Оновлено: |
Для виробництва своїх продуктів компанія «Форнетті» використовує тільки якісні складові. Сировина, яку ми обираємо, не повинна містити генетично-модифіковані продукти та регулярно проходити мікробіологічні дослідження. Для приготування листкового тіста ми використовуємо жири, які не містять консервантів та барвників. З 2006 року компанія «Форнетті» використовує маргарин тільки з низьким вмістом транс-жирних кислот. виробництво продуктів харчування неможливе без використання харчових добавок. Ми розробляємо рецептуру для виготовлення продукції таким чином, щоб зменшити використання штучних добавок в наших виробах, а необхідні замінити натуральними. При виробництві продукції ми намагаємось уникати консервантів, використовуємо лише натуральні барвники, або барвники ідентичні до натуральних. Як виробник продуктів харчування, ми відповідаємо перед споживачем за використання тільки якісних складових з низьким вмістом консервантів та штучних замінників, і не хочемо знижувати собівартість свого продукту за рахунок використання не якісної сировини. |
Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!
Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.