Тернопільський молокозавод |
Версія для друку |
Оновлено: |
Ціль і зміст роботи нашої команди – внести вклад у побудову здорового майбутнього для кожного мешканця України. Щиро віримо – ми можемо змінити світ на краще. «Продукт тим цінніший, чим менше втручання у його природний процес виготовлення. У цьому – наша головна перевага» Саме для цього ми обрали шлях чесності і довіри. Впевнений, своїм прикладом та просвітницькою діяльністю ми започаткуємо новий принцип стосунків «виробник-споживач». Свою роботу ми будуємо на наступних принципах: Філософія. Філософія Молокія – молоко і Я! Молокія– це молочні продукти коротких термінів зберігання стабільно високої якості з максимальним збереженням цінних природних властивостей молока без шкідливих домішок. Адже ми цінуємо здоров’я кожного – якість і безпечність продукту гарантуємо для всіх. Якість. Основою високої якості нашої продукції є використання лише натурального молока в поєднанні з системою екологічної безпеки на підприємстві. Результат. Молокія – це наш маленький, щоденний вклад в Ваше здоров’я. Створюючи продукти під маркою «Молокія», ми знаємо, що все тепло, вкладене в них, зробить Ваш день щасливішим і добрішим. Про підприємство Історія виникнення У 1957 році у Тернополі почав працювати міський молокозавод. Підприємство доволі швидко розвивалося і вже у 70-ті роки його потужності дозволяли переробляти до 300 тонн молока в день. Однак у часи перебудови підприємство почало занепадати і вже на початку 90-их років перебувало у тяжкому фінансово-економічному стані. Ситуація змінилася у 2000 році, коли на завод прийшла нова команда управлінців. Тоді на потужностях підприємства було створено ЗАТ «Тернопільський молокозавод». Відтоді щорічно обсяги виробництва зростали на 25-30%. Завод значно розширив асортимент продукції, відвоював свої ринки та налагодив власну систему доставки сировини та дистрибуції. В результаті поетапної реконструкції зараз виробничі потужності ПрАТ «Тернопільський молокозавод» дозволяють переробляти близько 300 тонн молока в день. Пріоритетні напрямки роботи Основний напрямок переробки молока ПрАТ «Тернопільський молокозавод» – виробництво широкого асортименту класичної молочної продукції (молоко, кефіри, сметана, йогурти, масло та сири) коротких термінів зберігання з максимальним збереженням природних цінних якостей молока. Продукція підприємства об’єднана під брендом Молокія. Визначальною стратегією діяльності підприємства та головною конкурентною відмінністю є виготовлення лише натуральних молочних продуктів без застосування немолочних домішок, консервантів та стабілізаторів. Наші ринки збуту Так як продукція має короткі терміни зберігання, це є основний аргумент щодо вибору ринків збуту. Саме тому підприємство реалізовує продукцію лише у регіонах, які розташовані географічно недалеко від виробничих потужностей – у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Житомирській та Київській областях. Там створено власні філії Молокія, де є спеціальне холодильне обладнання, склади, відповідний транспорт та персонал. Це дозволяє забезпечити так процес збуту, щоб доставка продукції у кожен регіон здійснювалася щоденно. Тобто кожного дня наші споживачі можуть отримати свіжий продукт Молокія. Цінуємо здоров’я кожного – якість і безпечність продукту гарантуємо для всіх! |
Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.