Мошурівський консервний завод засновано в 1969 році як підприємство по переробці плодів і овочів колгоспу-гіганта «Великий Жовтень», створеного в 1953 році шляхом об’єднання існуючих з 1923 року декількох товариств спільної обробки землі. Але мошурівська культура приготування овочів і фруктів має набагато глибше коріння і сягає XVIII століття, коли Мошурів належав відомому аристократичному роду, графам Потоцьким – багато наших рецептів сягають саме того часу.
У 2008-2009 роках завод було повністю переобладнано, встановлено найсучасніше устаткування. На підприємстві дуже строгим чином контролюється якість продукції, на всіх етапах, починаючи з вирощування плодів і овочів і закінчуючи упаковкою готової продукції.
/Ми виробляємо нашу продукцію за старовинними, перевіреними часом рецептами. Наша продукція – справжнє мистецтво, поєднання неповторної рецептури, майстерності і сучасних технологій. Овочі і фрукти вирощуються нами у власних розташованих довкола заводу фруктових садах і на овочевих плантаціях, а потім збираються вручну, щоб не пошкодити при прибиранні урожаю. Впродовж вже багатьох десятиліть ведеться селекція екологічно чистих, найкращих за своїми смаковими і якісними показниками сортів фруктових дерев і овочевих культур.
При вирощуванні овочів і фруктів та в процесі виробництва ми не використовуємо жодних штучних консервантів, ароматизаторів, харчосмакових домішок, БАДів, генетично модифікованих організмів тощо, оскільки ми впевнені, що лише натуральні овочі і фрукти зможуть донести до Вас справжній смак і аромат дарів української природи.
Для нас є честю представити Вам нашу продукцію, а покуштувавши її, за Ваш вибір Вас буде щедро винагороджено багатством смаку Мошурова!