Росана
Версія для друкуВерсія для друку
Оновлено:

На ДП МК «Росана» здійснюється забій, обвалка та переробка м’яса. Максимальна потужність підприємства складає:

  • м’ясні вироби – 8 тон за зміну;
  • забій – 200 голів у зміну;

ДП МК «Росана» випускає широку гаму виробів: від сосисок і сардельок до копчених і сиров’ялених делікатесів. Основу асортименту складають вироби зі свинини. Також випускається продукція з яловичини, курятини та індичатини.

Сьогодні продукція під торгівельною маркою «Росана» широко представлена у Західному та Центральному регіонах України.

Визначальну роль на якість м’яса та ковбасних виробів відіграють умови забою, охолодження, виробництва та зберігання продукції. М’ясопереробний комплекс «Росана» – це сучасне, високотехнологічне підприємство, побудоване на основі вимог Європейського Союзу до перебігу технологічних процесів і санітарно-гігієнічних норм.

За оцінками спеціалістів галузі, формат, по якому побудований м’ясокомбінат «Росана», унікальний на Україні і дає значні ринкові переваги перед конкурентами в собівартості та якості продукції.

Але головне – це люди. Спеціалісти підприємства проводять дійсно величезну роботу, щодо підбору асортименту, покращення рецептур, та контролю технологічного циклу і якості продукції. Майже всі вироби це традиційні делікатеси, які знайомі усім з дитинства, тому що виготовляються за старими, перевіреними часом, рецептами.

Відповідальність перед споживачами, вимогливе ставлення до технологічного циклу знаходить своє підтвердження в тому, що неодноразові зйомки рейтингової передачі про якість продуктів – «Знак якості» проходить на м’ясокомбінаті «Росана». Саме цей м’ясокомбінат вибраний з поміж багатьох інших, незважаючи на велику відстань від Києва. Тут безпосередньо знімають технологічний цикл виготовлення тих чи інших м’ясних та ковбасних виробів.

В постійній наявності свинні пів туші в шкірі та обрізні, м’ясні фрагменти: задня частина, полядвиця, вирізка внутрішня, лопатка, шия, грудинка, ребра, головизна, шпиг хребтовий та боковий, вушка, п’ятачки, хвости, ратички, печінка, серце, нирки, легені, шлунки. Всі субпродукти можуть бути в замороженому стані. Охолоджене м’ясо може поставлятись у вакуумі, в якому проходить дозрівання м’яса та збільшується термін зберігання.

Росана
Телефони:
(+38 032) 321-54-76
(+38 032) 321-54-77
Факс:
(+38 032) 321-54-78
E-mail:
Веб-сайт:
Адреса:
77700, Україна, Івано-Франківська область,
м. Рогатин, вул. Галицька, 128
Торгові марки компанії «Росана»:

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.