«АХА Страхування» підтримує французьку культуру в Україні
  
Company: AXA Страхування

У «Шоколадному будиночку», старовинному маєтку, були представлені провідні французькі інтер’єрні бренди класу люкс. У рамках заходу пройшли майстер-класи відомих французьких фахівців в області декорування. У тому числі вперше в Україні був організований майстер-клас Жана Боджі (Jean Boggio) – дизайнера-ювеліра, автора сміливих і концептуальних виробів з фарфору, а також безлічі колекцій дизайнерських аксесуарів.

На церемонії відкриття виставки виступив посол Франції в Україні і віце-президент компанії-спонсора заходу Гавриленко В’ячеслав Віталійович.

AXA, Посольство Франції

«В першу чергу хочу подякувати посольству Франції за надану нам можливість підтримати цей захід. Всім відомо, що Франція є всесвітнім законодавцем моди. І ми раді зробити свій внесок у культивацію французької культури в Україні», – заявив у вітальній промові віце-президент «АХА Страхування» Гавриленко В’ячеслав Віталійович.

«У нашому партнерстві є багато спільного. П’ятий рік поспіль бренд AXA стає страховим брендом № 1 у світі, що вкотре підтверджує високі стандарти та високу якість послуг, якими користуються 102 млн клієнтів у всьому світі.

«AXA Страхування» вже шість років є «законодавцем моди» у сфері страхування. Наші зусилля гідно оцінені як нашими клієнтами, партнерами, так і ринком в цілому. За результатами 2012 року «AXA Страхування» четвертий рік поспіль стала лідером автострахування в Україні».

AXA, Посольство Франції

АХА, Посольство Франції

«AXA Страхування», один з лідерів страхового ринку України, представлена з 2007 року. Висока якість сервісу і прибуткове зростання – основні напрямки розвитку компанії.

 
вул. Братська, 14,
3-й під’їзд, 6-й поверх,
м. Київ, Україна, 04070
Phone: (044) 391 1122,
(044) 499 2499
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.