Даруй подарунки від «Стіл та Стілець»!
  

Офіційний сайт «Стол и Стул»

Гарна новина для всіх жителів Дніпропетровська та області! Спеціально до святкового періоду національна мережа «Стіл та Стілець» випустила тираж подарункових сертифікатів на придбання меблів.

Тепер нема необхідності фантазувати та вихитрятися, що ж подарувати близькій людині у ці святкові дні. А їх дійсно багато: День закоханих, 23 лютого, 8 березня… Та й сюрпризів без приводу ніхто не відміняв! Крім цього, сертифікат – відмінний спосіб віддячити дружній організації чи компанії.

Придбавайте подарункові сертифікати «Стіл та Стілець» у магазинах мережі та будьте певні, що ваша близька людина зможе самостійно вибрати красиві та якісні меблі на власний смак.

Доступні номінали подарункових сертифікатів: 200, 500 та 1000 грн.

«Зізнаюсь, що мені самому іноді важко вибрати подарунок, – ділиться Денис Могильний, генеральний директор мережі «Стіл та Стілець». – Наші подарункові сертифікати як раз і служать вирішенням цієї проблеми».

Подарунковий сертифікат «Стіл та Стілець» діє протягом півроку з моменту його придбання і його можна подарувати, приурочивши до іншої події чи свята.

Детальні умови використання подарункового сертифікату можна дізнатися на офіційному сайті компанії www.stolistul.net, у продавців-консультантів мережі, а також за телефоном гарячої лінії: 0 800 301 606 (безкоштовно зі всіх стаціонарних телефонів, з мобільних – згідно тарифу мобільного оператору).

 
49000, Украина, Днепр, ул. Н. Руденко, 53
Phone: 0-800-301-606
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK