Безконтактною оплатою в київському метро найчастіше користуються клієнти ПриватБанку
  
Company: PrivatBank

Найактивніше можливістю оплати безконтактними картками MasterCard в київському метро користуються клієнти ПриватБанку – щодня картками найбільшого банку країни оплачується 557 поїздок у метро. Усього ж, за даними столичного метрополітену, за допомогою банківських карток українських банків оплачується 714 поїздок на день.

Як повідомили в банку, з початку липня кияни відкрили в ПриватБанку понад 1 500 карток, якими можна в один дотик оплачувати поїздки в метро. Користувачі таких карток у рамках спеціальної акції від MasterCard і банку до кінця року будуть отримувати компенсацію кожної 10-ї поїздки, оплаченої картками.

«Сьогодні банківська картка стає для пасажирів метро більш зручним і вигідним аналогом звичного проїзного, – говорить перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Оформити картку можна легко в будь-якому відділенні ПриватБанку та користуватися нею як для оплати в метро, так і для оплати покупок по всьому світі».

Нагадаємо, кияни та гості столиці зможуть безкоштовно оформити банківські картки для швидкої оплати поїздок у метро в будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо протягом перших 30 днів з моменту отримання картки оплатити нею не менше 7 поїздок у київському метро, ПриватБанк поверне клієнтові повну вартість випуску картки (50 грн за стандартні картки з PayPass та 100 грн за картки World). Також у рамках акції ПриватБанку та MasterCard до кінця 2015 року вартість кожної десятої поїздки в метро, оплаченої карткою, буде повертатися на картковий рахунок.

З 19 червня Київський метрополітен запустив послугу безконтактної оплати поїздок за допомогою банківських карток MasterCard PayPass. Послуга працює на 17 станціях метро в центральній частині столиці.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.