Офіційна заява прес-служби авіакомпанії UM Air
  
Author:

Офіційна заява прес-служби авіакомпанії UM Air

Прес-служба авіакомпанії UMAir офіційно заявляє, що керівники компанії Родріг Мерхеж та його брат Марун Мерхеж не мають ніякого відношення до авіакомпаній «Хорс» та «Дарт».
Ми змушені зробити цю заяву, оскільки монополіст авіаринку знову розгорнув інформаційну війну проти UMAir та її керівників, поширюючи неправдиву інформацію, а саме – про зв’язок родини Мерхежів з авіакомпаніями «Хорс» та «Дарт», які наразі потрапили під санкції США.
Для нас очевидно, що подібні дії ― частина розгорнутої кампанії з дискредитації братів Мерхежів та їхньої діяльності в Україні. Також ми переконані у тому, що це пов’язано з діями Родріга Мерхежа та створеної за його ініціативою Асоціації підприємств авіаційної галузі України, яка працює над знищенням монополії на авіаринку та наближенням цін на перельоти до реальних купівельних можливостей українського споживача.
Ми просимо представників ЗМІ, громадськості, інших зацікавлених осіб взяти наведене до уваги та утриматися від поширення неправдивої інформації щодо власників компанії UMAir.
Залишаємо за собою право невідкладно скористатись ст. 277 Цивільного кодексу України та в судовому порядку притягнути до відповідальності винних у поширенні завідомо неправдивих відомостей.

Пресс-служба авіакомпанії UM Air

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.