Квіти дарують на день народження, а побачення тепер обходяться без них
  
Author:
Квіти дарують на день народження, а побачення тепер обходяться без нихЯк обирають квіти жінки і чоловіки? Чому традиція дарувати квіти не відходить у минуле? І чи радіють самі чоловіки, коли їм дарують букети?

Найбільша мережа квіткових магазинів «Камелія» (https://camellia.ua/) дізналась про вподобання клієнтів квіткових крамниць в деталях. Сприйняття квітів у жінок і чоловіків майже полярне. Жінками керують емоції, а чоловіками – прагматизм і виховання. Але ж існує багато спільного між тими, хто «з Марса і з Венери». Спогади дитинства, відчуття свята та створення близьких стосунків: поваги, довіри, ніжних почуттів.

«Бюро Маркетингових Технологій» (https://buromt.com.ua/uk/) опитало 340 респондентів у Києві методом особистого інтерв’ю face-to-face.
86 % опитаних не погодились з тим, що традиція дарувати квіти вже відходить у минуле. Найбільша частка таких респондентів у віковій групі 31-40 років – 91 %. Квіти – це емоція. В цьому ритуалі люди і дарують, і отримують емоції одночасно. Квіти українського виробництва частіше асоціюються зі свіжістю та широким асортиментом, а «імпортні квіти» – це, насамперед, голландські тюльпани.

Топ-5 квітів, які купують найчастіше: троянди 80%, еустоми, гортензії, тюльпани, альстромерії.

Як чоловіки, так і жінки, переважно, купують квіти для жінок: рідних, подруг, колег. Більшість клієнтів квіткових магазинів впевнені, що квіти – це жіночий подарунок. Інколи жінки дарують квіти чоловікам: на день народження, професійне свято або як прояв особистих почуттів. Але це сприймається трохи дивно і незвично. Навіть коли чоловік захоплюється квітами, він скоріше відчуває збентеження, але при цьому охоче приймає букет в якості подарунку.

Квіти – це більше, ніж просто привітання. З тим, що квіти – це про емоції, а не про гроші, погоджуються 73% респондентів. Онлайн-покупкам квітів українські споживачі, в більшості, не довіряють. Тому що немає можливості побачити свіжість і флористичне оформлення букету. 81% учасників дослідження вважають, що надійніше і приємніше купувати квіти офлайн. Головний інсайт з мотивації покупки: найсильніша емоція – це дарувати квіти просто так, побалувати, підняти настрій і зробити день близької людини не схожим на інші. Дарування квітів створює основу, щоб людина впустила вас в своє серце.

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
id176187-Ванда Юськив Ванда Юськив
Однозначно так и есть. Я наверное с десяток раз дарила букеты и ещё больше раз принимала их в качестве подарка)) И каждый раз эти моменты мне дарили массу положительных эмоций. Вот реально проверенная и надёжная доставка букета на день рождения по Киеву feiaflora.ua/ru/bukety-ru/den-rozhdeniya . Держу этот сервис всегда на заметке. Флористы работают там нереально талантливые и под заказ делают потрясающие красивые тематические букеты
id175397-Игорь Макар Игорь Макар
Квіти це реально універсальний подарунок який має місце завжди

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.