Черговий шлагбаум
  
Author:

Залив в Бодруме  Падають останні бастіони безтурботного відпочинку. З 29 грудня, 21.00 UTC при відвідуванні Туреччини необхідно пред’являти довідку про негативний тест на COVID-19. Інші вимоги схожі на правила допуску до більшості інших країн: тест повинен бути зроблений не пізніше ніж за 72 години до прильоту, від тестування звільнені діти до 6 років. Пред’являти тест доведеться також і транзитним пасажирам, які роблять пересадку в аеропортах Туреччини. Результати ПЛР-тесту можуть бути як в паперовому, так і в електронному вигляді, турецькою або англійською мовою. Дана вимога актуально до 1 березня 2021 року.
  І як з цим боротися?
  Відпочинок в Туреччині (https://www.t.zp.ua/Отдых-в-Турции) втрачає свою привабливість в очах більшості потенційних українських туристів. Схоже, що найближчим часом, ні про яке пом’якшення обмежень мова вестися не буде. Коронавірус завдає міжнародному туризму удар за ударом.
  Звичайно, зимове міжсезоння, не найкращий час для відпочинку в Туреччині (https://online-tour.net/отдых-в-турции-из-киева/), і термін дії обмеження, до 1 березня 2021 року залишає надію на те , що наступний літній сезон може пройти і без обов’язкових тестів. Але, на жаль, темпи поширення пандемії, і головне безперервна тенденція до збільшення кількості хворих, свідчать про протилежне. Схоже, наступний сезон, не буде принципово відрізнятися від проваленого нинішнього.
  Надія, тільки на загальну вакцинацію. Хоча, якими темпами вона буде проходити, і які дасть результати, ми, поки, можемо тільки здогадуватися.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK