Гарантія якісних взаємовигідних стосунків у сучасному контакт-центрі
  
Author:

Забезпечення ефективної взаємодії між компанією та клієнтами – основна мета сучасного контакт-центру. Професійна платформа контакт-центру з високими функціональними можливостями є важливим фактором успіху. Рекомендації досвідчених фахівців, які довели свою компетентність на практиці, можуть бути гарантом правильного вибору.
 

У 2010 році Ареон Консалтинг став постійним партнером провідної конференції «Контакт-центри: кращі практики» – важливого форуму для обміну досвідом між фахівцями з контакт-центрів в Україні. З врахуванням свого досвіду з впровадження рішень від провідних компаній, таких як Avaya, Cisco, Nortel, Ареон Консалтинг розробив гнучке рішення для контакт-центру з оптимальним співвідношенням «ціна-якість».
 

Одним з варіантів стала платформа VICIdial Contact Center Suite, яка вже мала успіхи в більш ніж 100 країнах світу. VICIdial мала гнучкістю та потужним набором дайлерів. Ареон Консалтинг активно працював над вирішенням цих обмежень і за кілька років створив контакт-центр, який став одним з найкращих рішень на ринку.
 

Постійне залучення провідних експертів галузі було запорукою успішного розвитку платформи контакт-центру. Ареон Консалтинг організовує регулярні зустрічі для обміну досвідом та пошуку нових шляхів розвитку. Найкращі практики та досягнення клієнтів компанії презентуються на конференції «Контакт-центри: кращі практики» та отримують нагороди DzWINNER.
 

Такий підхід дозволив Ареон Консалтингу вибрати сучасний контакт-центр для понад 70 клієнтів, які утворюють професійну спільноту та сприяють розвитку ринку контакт-центрів в Україні.

https://areon.ua/ru/crm-blogs/torkhov/callcenter-air-alarm/


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK