Завершується другий етап визначення «Фаворитів Успіху – 2013»!
  

Почався період відпусток і поїздок до моря, закінчено період активного ділового сезону. Разом із ним, підійшов до кінця і другий етап голосування, визначаючого найкращі торгові марки країни і найулюбленіших виконавців української сцени. Лишилися всього пара днів, протягом яких ви все ще можете підтримати своїх Фаворитів — тож поспішіть!

А вже з 1-го липня розпочнеться новий — третій етап конкурсу «Фаворити Успіху – 2013», і ви зможете знову проголосувати за своїх улюблених українських виконавців, товари широкого вжитку та сервісні послуги, які ви вважаєте для себе найкращими в п’яти сотнях категорій – всі вони представлені для ваших суджень і критики.

Приступити до голосування можна за посиланням www.favor.com.ua/vote/ — вибирайте цікаві для себе номінації у списку в лівій частині сторінки! Номінацій понад 5 сотень! Упевнені, що кожен може знайти цікаву для себе групу товарів і послуг, і дати оцінку представленим у ній учасникам.

На FAVOR.com.ua тільки ви визначаєте успішність українських брендів, таким чином висловлюючи до них свою довіру і віддаючи належне тим, хто прагне зробити свої товари та послуги більш якісними і доступними для нас. У публічному голосуванні ваша думка стане вирішальним при підведенні підсумків народного рейтингу і у виборі переможців 2013 року!

Онлайн-голосування конкурсу «Фаворити Успіху» складається з чотирьох етапів, кожен з яких триває протягом одного з чотирьох календарних річних кварталів. У кожному етапі вам надається можливість проглосовать знову, з чистого листа! Вcі оцінки аудиторії перетворюються у відкритий народний рейтинг популярності та репутації торгових марок, який дозволить усім нам побачити найкращих, відстежити динаміку змін споживчих уподобань, а організаторам конкурсу вручити нагороду на щорічній святковій церемонії нагородження!

Нагадаємо, для найбільш активних учасників голосування, що вказали власних Фаворитів у не менше 100 номінаціях конкурсу, існує символічна нагорода — запрошення на урочисту церемонію нагородження, із блискучою шоу-програмою, за участю зіркових «Фаворитів Успіху – 2013», переможців у блоці номінацій «шоу-бізнес».

Прагніть бути Фаворитами Успіху і завжди брати від життя тільки найкраще!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(3)
cool.kuhni2014 cool.kuhni2014
наконец то завершился )
utilmind utilmind to Kcaнтьe
О, точно, спс!
Kcaнтьe Kcaнтьe
«А уже с 1-го июня начнется новый...» исправьте на «июля» пожалуйста)
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.