Вирішальний етап визначення Фаворитів України – 2020
  

3-ий этап определения Фаворитов Украины 2020 годаЧерез кілька днів завершиться вирішальний етап Народного голосування, що визначить Фаворитів уподобань українців 2020 року!

Підтримайте своїх персональних Фаворитів року, найякісніших і найрекомендованіших брендів товарів і послуг, та найяскравіших, найталановитіших і найулюбленіших діячів української сцени!

Приступити до голосування ←

Цілорічне опитування думки небайдужих українських споживачів розділено на 4 етапи, які за тривалістю рівні 4-м календарним кварталам. У кожному етапі можна проголосувати за свої улюблені торгові марки заново, з чистої сторінки. А сумарний, річний рейтинг номінантів ґрунтується на усередненої сукупності чотирьох квартальних оцінок.

У липні стартував 3-ий етап голосування, який продовжиться до кінця вересня і який можна назвати вирішальним для учасників більшості номінацій. Чому вирішальним? А тому що, якщо учасник котрий виявився очевидним лідером народного (споживацького) рейтингу в 3 з 4 етапів таким чином, що будь-яка оцінка останнього етапу буде не в змозі змістити його з першого місця в рейтингу (який є середним по всім чотирьом етапам) — такого учасника можна буде сміливо називати Фаворитом Року заочно. Зверніть увагуУ цьому випадку опитування громадської думки в останньому кварталі, який триватиме з жовтня до кінця року, стане риторичним і представлятиме лише дослідницький інтерес, для складання остаточного рейтингу популярності гравців ринку. І так, в ряді номінацій, починаючи з 1 жовтня переможці в статусі Фаворитів Споживачів вже почнуть приймати поздоровлення у зв’язку з перемогою в рейтингу!

Саме зараз, на початку другого півріччя конкурсом визначаються нові Фаворити України — найкращі, найрекомендовані й найталановитіши. №1 серед асортименту конкурентних пропозицій, і безумовно найкращі з них.

Ви вже брали участь у голосуванні конкурсу «Фаворити Успіху» цього року? Можливо, ваші уподобання вже встигли змінитися, і ви бажаєте вказати своїх нових Фаворитів? Або ж ви є незмінним шанувальником якихось номінантів? Зараз ви можете вибрати їх знову, тим самим зміцнивши їх Успіх! Найактивніші учасники Інтернет-опитування, які голосують в 100 і більше номінаціях – потрапляють на дошку пошани. Вибирайте успіх і прагніть завжди бути його Фаворитом!

Приступити до голосування ←


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(1)
fineline fineline
Косметологічні послуги в Івано-Франківську(fineline.ua/)
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.