Підсумки опитувань конкурсу «Фаворити Успіху – 2010»
  
Журнал «Країна», листопад 2010, Позашляховий журнал «Вирус Свободы», листопад 2010, газета «Споживач»

Медаль «Фаворит Успіху – 2010»Добігає кінця 2010 рік, і на інтернет-порталі FAVOR.com.ua розпочався останній, четвертий етап щорічного голосування за найкращі торгові марки та найяскравіші імена нашої країни. Незабаром стануть відомі результати голосування, а отже, і нові переможці конкурсу «Фаворити Успіху – 2010»!

Рейтингові дослідження конкурсу проводяться з початку 2010 року. Взяти участь в опитуваннях конкурсу може кожна людина з активною життєвою позицією, яка має бажання висловити свою думку про товари та послуги ринку, визначити свої улюблені торгові марки та кращих артистів вітчизняної сцени. Тисячі активних споживачів та сотні галузевих спеціалістів вже обрали та підтримали у голосуванні своїх особистих Фаворитів!

До завершення останнього, вирішального етапу голосування 2010 року залишилось зовсім трішки. Підсумкова позиція торгової марки у рейтинзі залежить від активності респондентів протягом усього року. Така методика вивчення суспільної думки дозволяє відстежити динаміку змін вподобань споживачів, а також вказати на зміни в якості товарів та послуг, на популярність та успіх брендів українського ринку. Загальна річна оцінка торгової марки в опитуваннях споживачів обчислюється як середнє арифметичне значення балів, набраних торговою маркою у кожному з чотирьох кварталів року. Сьогодні онлайн-каталог порталу FAVOR.com.ua складається з понад 400 галузей народного споживання, кожна з якої є окремою номінацією конкурсу. В каталозі представлені товари народного споживання, компанії що їх представляють, магазини та розважальні заклади столиці, зірки української естради та телебачення.

У Ваших руках перемога найдостойніших! Зареєструйтеся на FAVOR.com.ua та проголосуйте за своїх улюбленців!

Голосування за Фаворитів УспіхуКожен активний учасник опитування, що проголосував у 100 та більше номінаціях конкурсу, автоматично приймає участь у розіграшах багатьох цікавих призів від торгових марок-переможців. А ті, хто вказали на своїх власних Фаворитів у 200 та більше номінаціях, гарантовано отримують запрошення на наступну Церемонію нагородження «Фаворитів Успіху — 2010», де вони зможуть бути присутніми при урочистому врученні нагород найкращим представникам українського бізнесу та побачити яскраве шоу за участю улюблених виконавців!

Обирай своїх Фаворитів разом із FAVOR.com.ua


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.