Нестримний дата-трафік!
  
Company: Lifecell
Lifecell

За підсумками минулого року в мережі life:) спостерігалося стрімке зростання споживання трафіку. Середні показники споживання дата-трафіку в минулому році перевищили всі попередні «рекорди»: річне зростання в 2013 році становило 74% порівняно з 2012 роком; місячний показник збільшився на 31%. Загальний обсяг даних, переданих у мережі оператора за жовтень-грудень 2013 року, на 61% перевищив аналогічний показник позаминулого року.

Така інтенсивна динаміка споживання мобільного Інтернету свідчить як про доступність і зростання популярності цієї послуги, так і про збільшення можливостей мережі оператора для передачі даних. Так, на кінець 2013 року середня швидкість передачі даних у мережі life:) збільшилася до 125,7 Кб/сек. При цьому в останньому кварталі пікова динаміка швидкості досягла 165,8 Кб/сек, що на 4% більше, ніж раніше за рік до того.

Також неухильно зростає кількість абонентів life:), які користуються дата-сервісом: в минулому році їх число збільшилося на 23% порівняно з позаминулим роком. Цьому сприяє стабільне збільшення кількості смартфонів, проникнення яких у мережі life:) становило 26% на кінець 2013 року.

 
03110, м. Київ, вул. Солом’янська, 11, літера «А»

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.