Топ-5 переваг купівлі техніки в інтернет-магазині
  

Згідно зі статистикою, відсоток покупок, які здійснюють українці в Інтернеті, неухильно зростає з кожним роком. Однак багато споживачів все ще не довіряють сайтам при покупці електроніки та побутової техніки. І дуже дарма, тому що інтернет-магазини пропонують низку переваг, якими обділені стаціонарні точки продажу.

Основні плюси купівлі техніки через Інтернет

Оцінювати будь-які переваги, як і недоліки, краще на конкретному прикладі. Давайте розглянемо пропозиції storeinua.com, які можуть вплинути на ваше рішення робити покупки віддалено:

  1. Економія часу – похід у магазин може зайняти цілий день, особливо якщо ви збираєтеся придбати телевізор чи ноутбук. І якщо сам вибір чи огляд товару речі необхідні, то витрачати час на дорогу в магазин і назад зовсім не обов’язково.

  2. Економія коштів – багато інтернет-магазинів, зокрема StoreInUa пропонують більш вигідні ціни, а також проводять безліч акцій та розпродажів, які дозволяють заощадити на покупці. Також ви отримаєте можливість скористатися послугою Trade-in з обміну старої техніки на нову.

  3. Широкий вибір — навіть найбільший за площею офлайн магазин не може вмістити в собі всі товари, які є у продажу. У випадку з купівлею в мережі ви можете оцінити багатство вибору. Вам не доведеться чекати, поки певну позицію доставлять в якусь точку видачі, бо ви завжди зможете замовити товар з доставкою.

  4. Відгуки – одна справа вірити консультанту на слово, зовсім інша – почитати відгуки від таких самих покупців. Також в інтернет-магазинах ви зможете знайти докладний огляд на той чи інший вид техніки та порівняти технічні характеристики товару.

  5. Оплата – при покупці в Storeinua ви не втрачаєте можливості оплати будь-якими зручними для вас способами.

Також варто зазначити, що більшість інтернет-магазинів надають можливість купівлі техніки в кредит і розстрочку, а також дотримуються прав споживачів щодо повернення товару.

Висновок

Час стаціонарних магазинів безповоротно йде. Людям зручніше замовляти в Інтернеті, заощаджуючи власний час та сили. Тож навіщо нам стояти на шляху еволюції?


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.