6 стильних LOOKів з худі
  

Сучасний жіночий гардероб — це, в першу чергу, про комфорт і функціональність. Дизайнери, які створюють нові колекції вбрання, впевнено доводять: одночасно стильно та зручно — це реальність. Цю тезу можна легко підтвердити, додавши у свій гардероб худі. Зручний, м’який, теплий елемент одягу, який стане чудовою базою для створення модних луків. Не знаєте, з чим носити жіноче худі? Ми вже підготували цілий список варіантів:

  1. Джинси будь-яких кольорів та фасонів. Skinny mom, прямого крою або навіть вкорочені. Отримуємо базовий образ на щодень, який приємно здивує вас своєю зручністю.
  2. Шорти — джинсові або велосипедки. Ще один варіант комфортного образу, але вже на більш теплу погоду. Доповнивши його аксесуарами та вдалим взуттям, ви матимете неймовірний вигляд.
  3. Спідниці — міні, джинсові та навіть легкі шифонові. Худі добре поєднуються зі спідницями будь-якого крою, дозволяючи впевнено створювати незабутній look. Те, що треба, для побачення! 
  4. Сукні різної довжини, кольорової гами. Атласні, трикотажні, довгі, короткі, А-силуету. Отримуємо романтичний, святковий образ. Вдалий вибір для теплого літнього вечора.
  5. Класичний піджак або піджак в стилі casual. Поєднання зручності й строгості, яке нікого не залишить байдужим. Якщо у вашому офісі — не надто строгий дрес-код, то такий образ буде максимально вдалим рішенням. Лаконічно і жіночно.
  6. Тренч, плащ. Вибір на прохолодну погоду. Адже, погодьтеся, навіть осінню хочеться виглядати стильно.

А ще — не забудьте про вибір вдалого взуття. Воно допоможе підкреслити образ та додати в нього особливу родзинку.

Як не помилитися з вибором взуття?

Дуже просто: обирайте саме той варіант, який відповідатиме вашому настрою та дрес-коду події, куди ви вирушаєте. З худі мають гарний вигляд:

  • Лофери — зручне взуття на невисоких підборах. Те, що треба, для створення базового образу в офіс з нестрогим дрес-кодом. Колір лоферів краще обирати класичний. До прикладу, чорний, темно-синій, коричневий, бежевий. Це безпрограшний варіант.
  • Кеди та кросівки — якщо бажаєте виглядати спортивно, зібрано. Безпрограшний варіант — взуття білого кольору, на масивній підошві.
  • Босоніжки — вийде романтичний look для побачення. Поєднання має святковий вигляд, додає жіночності. А також виглядає дуже стильно.
  • Масивні черевики — те, що треба для тих, хто надає перевагу стилю «мілітарі». До того ж таке взуття — дуже зручне, й дозволить без проблем намотати багато кілометрів на прогулянці містом (або за його межами).

Доповнити look з худі можна вдало підібраними аксесуарами. Сумкою-шопером, мініатюрним рюкзаком або бананкою. Прикраси можна обрати як масивні, так і мінімалістичні — це вже залежить від вашого особистого смаку.

Пам’ятайте: створюючи стильний образ з худі, не варто боятися експериментів. Адже найголовніше — щоб ваше вбрання подобалося саме вам, було зручним та відповідало настрою. Все решта — лише умовності.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(4)
Lavrusha Lavrusha
Я одягаюсь в одяг від нашого українського бренду SOLMAR, ось каталог, де можна обрати стильні джинси solmar.com.ua/catalog/dzhinsy/filter/tsvet_filtr-is-belyy/ap… , футболки, худі та багато всього іншого. Одяг шикарної якості та в багатій кольоровій гаммі. Тут кожна модниця зможе оновити свій гардероб не витрачаючи багато коштів.
id176187-Ванда Юськив Ванда Юськив
Я вважаю, що потрібно купувати одяг наших українських виробників.
Відредаговано автором,
id175398-Алина Соболева Алина Соболева
Спортивне взуття під спортивний одяг найкраще підійде. Але я ношу кеди ua.puma.com/uk/sportivnye-tovary-dlja-zhenshhin/obuv/kedy.ht… навіть до сукні, це такий універсальний варіант взуття, яке під все підійде. На офіційному сайті PUMA купую взуття та одяг, який носиться ідеально. І тут завжди шикарні знижки та відмінні умови оплати та доставлення.
Flaster Flaster
До худі напевно потрібно підбирати спортивне взуття.
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.