Інтертелеком. 13 років на ринку телекомунікацій.
  
Компанія: Інтертелеком
16 березня 2014 року компанія «Інтертелеком» відзначає тринадцяту річницю свого заснування.

Можна з упевненістю сказати, що минулий рік став для оператора успішним, ознаменувавшись закріпленням лідерських позицій на ринку, реалізацією значущих проектів та, найголовніше, визнанням результатів роботи з боку споживачів.

У 2013 році оператор зберіг лідерство за темпами зростання абонентської бази. Високі темпи зростання стали результатом реалізації стратегічного плану по роботі з ключовими споживчими сегментами: сегментом домашнього користування в районних центрах і селах та бурхливо зростаючим сегментом користувачів високотехнологічних пристроїв – планшетів і смартфонів.

Для досягнення зростання ринкової частки в сегменті мобільного користування компанія зробила ставку на надання комплексного рішення – пропозиції сучасних пристроїв в пакеті з вигідними сегментованими тарифами.

Також важливим чинником, що визначив стійку споживацьку увагу до послуг компанії, стало надання безпровідного доступу в Інтернет на максимальній для українського ринку швидкості – до 14,7 Мбіт/с на базі технології EV-DO Rev.B+.

На початку 2013 року оператор запропонував ринку інноваційне рішення для користування Інтернетом на швидкості до 14,7 Мбіт/с – сертифікований мобільний Wi-Fi роутер. Пристрій забезпечує високошвидкісним Інтернетом мобільні гаджети незалежно від стандарту – CDMA, GSM або тільки Wi-Fi. Зручність у використанні роутера і додаткова перевагу при купівлі – безлімітний безпровідний Інтернет на 100 днів у подарунок – визначили успіх пропозиції у споживачів.

Для максимального спрощення процесу підключення оператор розробив стартовий пакет «3G Інтернет», який містить RUIM-картку. Формати Micro і Nano RUIM дозволяють забезпечити безпровідним Інтернетом широкий спектр сучасних пристроїв. Так формат Nano RUIM підтримують сертифіковані планшети iPad Air, iPad 4 та iPad mini. Завдяки стартовим пакетам користувачі цих пристроїв можуть використовувати найшвидший Інтернет в Україні на швидкості до 14,7 Мбіт/с.

На ряду з розширенням асортименту пристроїв в минулому році оператор кардинально оновив свою тарифну лінійку з урахуванням потреб швидкозростаючого сегменту користувачів смартфонів і планшетів. Особливістю тарифної лінійки для користувачів голосового зв'язку, виведеної в березні 2013 року, стало включення практично в кожен тариф пакетів інтернет-трафіку без додаткової плати. Також у вересні компанія «Інтертелеком» запропонувала своїм інтернет-абонентам безлімітні тарифи на безпровідний Інтернет, відкривши новий етап у розвитку українського ринку мобільного доступу.

Регулярна пропозиція цікавих і вигідних тарифних моделей стимулює зростання споживання трафіку абонентами компанії. Сумарний спожитий трафік в IV кварталі 2013 року порівняно з аналогічним показником 2012-го року збільшився на 77 % і склав понад 11,6 Петабайт.

Важливою конкурентною перевагою оператора є те, що «Інтертелеком» зберіг високі темпи будівництва мережі CDMA. У 2013 році кількість базових станцій було збільшено на 31%. На даний момент покриття оператора забезпечено більш ніж в 13 тис. населених пунктів України, де проживає більше 71% українських громадян. У липні компанії «Інтертелеком» і Alcatel-Lucent успішно завершили будівництво по всій території України мобільної магістральної мережі IP/MPLS. Впровадження рішення IP/MPLS дозволить оператору надавати послуги передачі даних на якісно новому рівні.

У планах компанії на 2014 рік – збільшити кількість об'єктів інфраструктури ще на 30%. Нові базові станції планується встановити як на вже освоєних територіях для ущільнення покриття, так і для забезпечення послуг у великій кількості нових населених пунктів.

Розвиваючись разом з телекомунікаційним ринком України, найдинамічнішою галуззю економіки, де успіх визначається інноваціями, оператор «Інтертелеком» зберігає головний незмінний принцип у своїй роботі – орієнтація на клієнта і його потреби. Тим більше відрадно усвідомлювати, що щоденна праця співробітників компанії знаходить визнання з боку споживачів. Результати нашої роботи в 2013 році високо оцінили як експерти галузі, так і пересічні абоненти.

У рамках проекту «Українська народна премія» оператор «Інтертелеком» став переможцем у категорії «Кращий провайдер безпровідного Інтернету», набравши найбільшу кількість балів. Крім цього, «Інтертелеком» здобув перемогу в щорічному конкурсі «Фаворити успіху» у номінації «Оператор стільникового зв'язку за технологією CDMA», а комп'ютерний портал chip.ua в рамках щорічної премії CHIP AWARDS 2013 визнав компанію кращим постачальником мобільного Інтернету. Також генеральний директор компанії «Інтертелеком» Борис Миколайович Акулов став фіналістом загальнонаціональної програми «Людина року 2013» в номінації «Менеджер року».

«За підсумками 2013 року абонентська база оператора перевищила 1 млн. 400 тис. абонентів, збільшившись більш ніж на 19%. Таким чином, компанія продовжує демонструвати одні з найвищих темпів зростання на українському телеком ринку. Але лідерство визначається не тільки кількісними чинниками. Дуже важливо, що насичений подіями попередній рік став ще одним етапом у професійному зростанні команди «Інтертелеком», підтвердив наше вміння попереджати і реагувати на ринкові виклики та реалізовувати інновації, затребувані споживачем» – прокоментував результати роботи компанії генеральний директор Б. Н. Акулов.

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.