«Інший погляд» на проблеми суспільства: «Інтертелеком» став спонсором міжнародного фестивалю соціальної реклами
  
Компанія: Інтертелеком

 

inshiy_poglyad.jpg

В Одесі завершився IV Міжнародний молодіжний фестиваль соціальної реклами «Інший погляд».

23-25 жовтня молоді рекламісти з 21 регіону України, а також країн ближнього зарубіжжя взяли участь у конкурсі на найкращий проект соціальної реклами. Генеральним спонсором заходу виступив оператор «Інтертелеком».

На суд журі учасники фестивалю представили понад 450 проектів відео-, аудіо-, зовнішньої, друкованої та інших форматів реклами.

Більша частина робіт була присвячена найбільш актуальним для сучасної України проблемам: лихам війни, єдності України, допомоги армії, екологічної ситуації, насильству в сім'ї та патріотичному вихованню.

Найкращі роботи були відзначені цінними призами від «Інтертелеком». Зокрема, гран-прі фестивалю дісталося Володимиру Оніщуку з міста Южне. За свою роботу «13 правопорушень», молодий рекламіст отримав у подарунок двостандартний смартфон Huawei P6 та 1 рік безлімітного інтернету у подарунок.

Нагородами також були відзначені переможці інших категорій. Їм було вручено мобільні Wi-Fi роутери з безлімітним доступом в інтернет на швидкості до 14,7 Мбітс.

З роботами усіх переможців можна ознайомитися на сайті Фестивалю.

 


 

 

 

 

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.