Хорольські «Малиші» та «Малышка» на Відкритому Кубку України WPAU 2014
  
Компанія: ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
Хорольські «Малиші» та «Малышка» на Відкритому Кубку України WPAU 2014Враховуючи постійну увагу та піклування про розвиток спорту та фізичної культури серед підростаючого покоління, ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» підтримав збірну команду Хорольського району на всеукраїнських змаганнях.

У четвертому Відкритому Кубку України WPAU 2014 з пауерліфтингу, жиму лежачи та тяги станової, що пройшов у Дніпропетровську, від команди Хорольського району взяли участь вісім спортсменів. До збірної ввійшли неодноразові переможці Чемпіонатів та Кубків світу, Європи та України. Зокрема Коблицький Сергій, що є рекордсменом світу з тяги станової, Гайдай Віталій – рекордсмен Європи з жиму штанги лежачи. Всього до участі у даних змаганнях було заявлено більше 320 спортсменів з усіх куточків України та гості з Республіки Молдова, в близько 300 номінаціях.

На підтримку жаги до спорту та задля заохочення атлетів Хорольщини, за розпорядженням голови наглядової ради Володимира Анатолійовича Почепа та генерального директора молококомбінату Артема Васильовича Кузьменко, спортсменам вручено подарункові набори з продукцією власного виробництва. Молочні кашки ТМ «Малышка» для надання сили та дитяча негазована питна вода ТМ «Малиш» для втамування спраги стали супутниками учасників від Хорольського району.

«Популяризація та підтримка подібних змагань – це крок до здорового майбутнього нації, залучення молоді до систематичних занять спортом. Продукція нашого комбінату допомагає малюкам рости здоровими від самого народження та закласти міцний фундамент для подальшого розвитку, а спорт – це те, що супроводжує людину протягом життя. Саме регулярні заняття спортом підтримують гармонію в розвитку людини», – вважає генеральний директор ПАТ «Хорольський МКК ДП» Артем Кузьменко.
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Тел.: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Факс: +38(044) 593
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.