«Кредобанк» розширює можливості Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект»
  
Компанія: Кредобанк
«Кредобанк» розширює можливості Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект»

«Кредобанк» розширює можливості системи Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект». Відтепер користувачі системи мають змогу миттєво блокувати свої платіжні карти без дзвінка на гарячу лінію, а також поповнювати картки безпосередньо з системи та активовувати нові платіжні карти без візиту до банкомату.  

Миттєве блокування картки призначене виключно для екстрених ситуацій (втрата чи крадіжка картки) та здійснюється з інтерфейсу системи без жодних додаткових підтверджень. Подальше використання заблокованої таким чином картки неможливе – клієнт може лише замовити нову картку або ж отримати доступ до коштів у відділенні банку. Поповнення картки можливе із рахунків, зареєстрованих у системі. Раніше банк реалізував можливість миттєвого управління лімітами за платіжними картами, а також отримання вичерпної інформації за картою.

«Впроваджуючи нові можливості в «КредоДайрект», ми врахували, з якими потребами найчастіше звертаються клієнти на інформаційну лінію банку. Нові можливості онлайн-банкінгу від «Кредобанку» відтепер дають клієнтам змогу повноцінно керувати своїми платіжними картками он-лайн. Сподіваємося, що і навантаження на інформаційну лінію банку знизиться, – говорить заступник директора департаменту електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк»  Юрій Симоненко.

Система Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» надає можливість її користувачам отримувати інформацію про актуальне сальдо на банківських картках, поповнювати рахунки мобільних телефонів мобільних операторів України, переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку. У системі використовується авторизація за допомогою картки одноразових паролів або за допомогою одноразових паролів в SMS-повідомленнях. «КредоДайрект» має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана, а також мобільні аплікації для систем iOS та Android. Додатковою перевагою системи є знижений тариф на перекази в межах України в сумі до 10 000 гривень – 1 грн. незалежно від суми.         

 
79026, Україна, м.Львів, вул. Сахарова, 78
Тел.: (032) 297-23-20, 297-23-02,
(032) 297-23-02
Факс: (032) 297 08 33
E-mail:
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті