Інтернет-портал REHAU з енергозбереження
  
Компанія: REHAU
Інтернет-портал REHAU з енергозбереження

Відповідальне та дбайливе ставлення до ресурсів, що постійно зменшуються, набуває все більшого значення в будівельній галузі. З кожним роком продовжують зростати вимоги до енергоефективності, збереження ресурсів та надійності будівель. Тому компанія REHAU пропонує високопродуктивні рішення для виробництва, використання та економії енергії з одних рук.

У вересні 2010 року компанія REHAU відкрила інтернет-портал з енергозбереження для кінцевих споживачів www.rehau.ua/geneo, де представлена вичерпна інформація про нову революційну розробку компанії в сфері енергоефективного будівництва - інноваційну профільну систему REHAU GENEO, виготовлену з високотехнологічного матеріалу REHAU RAU-FIPRO. Завдяки вікнам з профільної системи GENEO економія енергії як в нових будинках, так і при санації старих будівель становить до 76%!

На порталі Ви знайдете інформацію щодо характеристик та переваг системи GENEO з тепло- та шумоізоляції, зламобезпеки та дизайну, а також дізнаєтесь про особливості фіброволоконного матеріалу RAU-FIPRO, який відмінно зарекомендував себе в авіабудівництві та конструкціях гоночних автомобілів для Формули 1. Тут Ви отримаєте рекомендації з енергозбереження та підвищення цінності Вашої нерухомості. Крім того, на порталі є можливість швидко та просто зробити розрахунок, скільки енергії, а отже і грошей, Ви заощаджуєте при заміні старих вікон на нові. І звичайно ж, Ви знайдете контакти авторизованих партнерів-виробників вікон з профільної системи REHAU GENEO.

Ласкаво просимо на портал компанії REHAU з енергозбереження www.rehau.ua/geneo!

 
REHAU
пгт. Чабаны, ул. Машиностроителей, 1
Киево-святошинский р-н, Киевская обл., 08162
Тел.: 0 800 30 8888 / (044) 255 17 96
Факс: +38 044 467-77-15
Веб:

Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті