Сертифікат екологічності підтверджує екохарактеристики продукції ТМ Śnieżka
  
Компанія: Снєжка-Україна

Екологічність, безпека для здоров’я та навколишнього середовища – це основні критерії, на які споживачі все більше звертають увагу, купуючи будь-яку продукцію. Адже усі люди прагнуть не лише споживати екологічно чисті продукти харчування, а й жити у сприятливому та здоровому середовищі, використовувати якісні нешкідливі матеріали у побуті. Тож питання виробництва і споживання екологічної продукції є надзвичайно актуальним у сучасному українському суспільстві.

Сьогодні чимало соціально відповідальних виробників в Україні, усвідомлюючи важливість збереження екосистеми, використовують у своїй діяльності політику екологічного виробництва продукції. Компанія «Снєжка-Україна», що працює на українському ринку лакофарбових матеріалів понад 18 років, дотримується у своїй практиці засад екологічних технологій виробництва. Генеральний директор ТОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь зауважує: «Для нашого підприємства виготовлення екологічної продукції є у пріоритеті. Ми постійно вдосконалюємо і модернізуємо виробничі лінії. Також ретельно обираємо постачальників сировинних матеріалів. Варто додати, що уся сировина, яка надходить на виробництво, проходить відповідний контроль якості у лабораторії підприємства. Складники продукції вибираємо за якісними характеристиками та враховуємо їх безпеку для здоров’я і навколишнього середовища. Водночас як підприємство, що входить у міжнародну Групу компаній «Śnieżka», дбаємо про сертифікацію продукції.»

Продукція компанії «Снєжка-Україна» пройшла повторну екологічну сертифікацію, яку в Україні здійснює Всеукраїнська громадська організація «Жива планета». Виданий сертифікат від 26.12.2017 №UA 08.002.337 ще раз підтвердив, що лакофарбові вироби ТМ Śnieżka відповідають екологічним критеріям та вимогам СОУ ОЕМ 08.002.12.019:2017 оцінки життєвого циклу. Під час проходження процедури перевірки та оцінки лакофарбових матеріалів відомого виробника орган екологічної сертифікації та маркування враховував екологічні вимоги до сировини, екологічні аспекти виробництва, технологічного обладнання, екологічні норми готової продукції й упаковки та ін. До переліку екологічно сертифікованої продукції увійшли наступні продукти, зокрема інтер’єрні фарби — Śnieżka ЕКО, Śnieżka MAX Latex, Śnieżka Energy, Śnieżka Fresh White, Śnieżka Super Matt, Śnieżka White Effect, Śnieżka Design Lux3, Śnieżka KIDS, Śnieżka Ґрунтувальна фарба; фасадні фарби – Śnieżka Standart Fasad, Śnieżka Optimal Fasad, Śnieżka AcryLux Fasad, Śnieżka Extra Fasad; фарба для деревини і металу Śnieżka Supermal®Акрилова Емаль, емаль Śnieżka для радіаторів, готова шпаклювальна гладь Śnieżka ACRYL-PUTZ®FS20 FINISZ. Сертифікат засвідчує, що вказані вироби не містять речовини шкідливі для довкілля і здоров’я людини та відповідають екологічним стандартам, що розроблені згідно із ДСТУ ISO 14024:2002 (ISO 14024:1998, IDT). Водночас документ надає право маркувати упаковки зазначеної продукції знаком «Зелений журавлик».

 
Україна, 81000, Львівська область,
м. Яворів, вул. Привокзальна, 1-А
Тел.: +380 3259 78355,
+380 3259 78150,
+380 3259 78358
Факс: +380 3259 78357
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті