УкрАВТО продовжить виробництво автомобілів «Славута»
  
Компанія: УкрАВТО

Спад продажів на автомобільному ринку України, дефіцит кредитних програм і значне подорожчання кредитних ресурсів, поза сумнівом, приведе до «поляризації» автомобільного ринку: зсув попиту відбудеться в сектор бюджетних автомобілів і в сектор преміум-автомобілей, де кредитні продажі ніколи не займали велику частку. Споживач, в даній ситуації, часто розглядає варіант покупки автомобіля за наявні кошти, не користуючись позиками. Враховуючи ці чинники, Корпорацією УкрАВТО було ухвалено рішення про продовження виробництва Славути наступного року.

«У ніші бюджетних автомобілів Славута на сьогоднішній день є найбільш вигідною пропозицією. Рішення, зберегти її виробництво наступного року, було зумовлене ринковою кон'юнктурою», - відзначає Олег Папашев, віце-президент Корпорації УкрАВТО. 

Запорізький автомобілебудівний завод, що входить в структуру Корпорації УкрАВТО нещодавно оголосив про намір диверсифікувати канали збуту своєї продукції у зв'язку з ситуацією, що склалася на українському ринку. Включення у виробничий план наступного року Славути – один із заходів, що має мінімізувати вплив української кризи на показники діяльності компанії.

 
вул. Велика Васильківська 15/2, м. Київ, 01004
Тел.: (044) 201-15-97,
(044) 235–20–31
Факс: (044) 287–46–86
E-mail:
Веб:
МіткиМітки:  авто, славута

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(1)
Анонімний коментатор (*.211.253)
На безрибї та в цьому скрутному становищі виробництво відносно дешевих автівок потрібно.
Тільки от хтось би написав скільки ота Славута коштуватиме.
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті