Львівська пивоварня підсумувала результати своєї діяльності за 2011 рік
  
Компанія: Львівська пивоварня
Львівська пивоварня

Львівська пивоварня підбила підсумки 2011 року. За цей період на броварні було налито понад 160 млн. літрів пива. До бюджетів різних рівнів було сплачено 1098 млн грн., з них 13,5 млн грн. податків та зборів у Львові.

За 2011 рік на Львівський пивоварні було проведено ряд програм з модернізації потужностей, заходів по збереженню теплових, енергетичних, водних ресурсів, заходів по поліпшенню умов праці та впливу виробництва на оточуюче середовище. Загальна сума інвестицій склала 12, 6 млн. грн.

 

Протягом 2011 року Львівська пивоварня брала активну участь у культурному житті всього регіону. Зокрема, підприємство на 755 річницю Львова презентувало місту єдиний в країні пам’ятник пивоварам. Також у 2011 році виступило партнером таких заходів, як День міста у Кам’янці-Подільскому, концерт видатного німецького оркестру «Blasorchester Schott Jena» у Львові, присвячений 20 річниці незалежності України, етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова» у Львові та щорічний фестиваль байкерів Music Bike Ukraine в Ужгороді.

Роман Головня, директор Львівської пивоварні: «Впродовж минулого року ми запровадили технологічні інновації, які дозволили вивести виробничий процес на новий рівень якості. Цього року ми плануємо продовжити інтеграцію проектів по енергозбереженню, що дозволить зменшити енергоспоживання і відповідно ще більше знизити наш вплив на навколишнє середовище, хоча і зараз він мінімальний. Також одна з найголовніших цілей на 2012 рік – це успішне проведення Чемпіонату Європи з футболу, оскільки наша броварня є представником офіційного спонсора турніру у місті».

 
Україна, 79007
Львів, вул. Клепарівська,18
Тел.: (032) 294-80-02,
(032) 294-80-03
Факс: (032) 294-80-07
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті