Куриные сердечки с грибами | П’ятниця, 3 січня 2014 р. Автор: asterixoder Куриные сердечки с грибами – это любимый рецепт всей нашей семьи. Получается много сливочной подливы, которая чудно сочетается с любым гарниром. Время приготовления – 30 минут. Порций – 3-4. Ингредиенты: Куриные сердечки – 500 гр., Свежие грибы (шампиньоны) – 250 гр., Лук – 2 шт., Сливки – 150 мл или 4 ст. ложки сметаны, Подсолнечное масло – 3 ст. ложки, Соль, перец, приправы по вкусу. Читать далее Куриные сердечки с грибами... Мітки: курица, сердечки Tweet << Попередній запис | Наступний запис >> Надіслати на E-mail Версія для друку Зміна коментаря Виправлений текст: Анонімні незареєстровані користувачі можуть редагувати свої повідомлення тільки протягом 15 хвилин після публикації. Коментарі(0)Додати коментар… Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!Додати коментар Відповідь до Ваше ім’я: (не обов’язково) або Ваш E-mail: (для отримання відповідей) Ви можете увійти за допомогою: Ваш коментар Введіть число на картинці *: RSS-стрічка