Михайло Меркулов, CEO Arricano, – спікер CIS BANKERS VII Ukrainian Banking Forum
  
Автор:
Михайло Меркулов, CEO Arricano Real Estate Plc, візьме участь у CIS BANKERS VII Ukrainian Banking Forum та виступить з доповіддю у секції «Фінансова стабільність та перспективи сектора», у якій розповість про те, як один з провідних операторів торговельної нерухомості працює в поточних економічних умовах та забезпечує двозначне зростання фінансових показників, запропонує до обговорення кроки щодо посилення ефективності взаємодії банківського сектора та рітейл-індустрії, а також поділиться баченням, як можна впливати на зростання споживання в Україні.
Михайло Меркулов вважає, що представники реального сектору, приєднуючись до ділового діалогу на VII Українському Банківському Форумі – найбільшій у Східній Європі банківській та фінансовій конференції, можуть збагатити розуміння поточної економічної ситуації та разом з фінансовим та банківським сектором виробити більш точну політику розвитку. «Ми всі зацікавлені у зростанні економіки та зростанні споживання, – відзначає CEO Arricano – Щоб впливати на споживання, необхідно, поміж іншого, ставати більш технологічним, навчитися працювати з big data. Краще джерело даних для впливу на збільшення споживання – це інформація, отримана від роздрібної торгівлі, яка демонструє зростання товарообігу. Такі дані я планую презентувати на CIS BANKERS VII Ukrainian Banking Forum».
У першій секції Форуму «Фінансова стабільність та перспективи сектора» учасники планують обговорювати макроекономічну ситуацію в країні, виклики, що постають перед банками та бізнесом, перші результати нової стратегії НБУ та плани щодо її реалізації, прогнози на найближчий рік та багато іншого. Спікери першої секції – Дмитро Сологуб, Заступник Голови Національного банку України; Сергій Тігіпко, власник TAS Group; Кирило Шевченко, Голова Правління Укргазбанку; Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління OTP Bank; Dr.Sanjeev Kanoria, Vice-Chairman, Owner Austrian Anadi Bank AG; Ярослав Совгіра, керуючий директор банківської групи EMEA Moody’s – будуть говорити про шлях, який приведе до оздоровлення економіки, та кроки, які необхідно зробити протягом наступних 12 місяців.
CIS BANKERS – найбільша в Україні платформа для діалогу банків, бізнесу, регуляторів та іноземних експертів, що допомагає поліпшенню бізнес-клімату в Україні, створенню нової нормативної бази, просуванню реформ, впевнена Олена Крик, засновник CIS BANKERS.
CIS BANKERS VII Ukrainian Banking Forum відбудеться 11-12 жовтня 2018 року та очікує понад 300 учасників, серед яких перші особи банків та компаній, що працюють на фінансовому ринку, – власники, Члени Правління, CEO, а також представники бізнесу.

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті