Myhep All Tablet Price – Купуйте ліки онлайн за найкращою ціною
  
Автор:
Myhep All Tablet — це комбінація двох противірусних препаратів. Цей рецептурний препарат використовується для лікування хронічної інфекції вірусу гепатиту С (ВГС). Він бореться з вірусами для усунення інфекції.

Myhep All Tablet Work:

Таблетка Myhep All містить софосбувір 400 мг і велпатасвір 100 мг. Myhep All (софосбувір (400 мг) + велпатасвір (100 мг)) таблетки є противірусним препаратом. Він працює, запобігаючи розмноженню вірусу гепатиту С (ВГС) у нашому організмі.

Деталі продукту:

Торгова марка: Myhep All
Міжнародна торгова назва: Epclusa
Склад: Велпатасвір і Софосбувір
Виробник: Mylan Pharmaceutical Pvt. ТОВ
Сила дії: Велпатасвір 100 мг і Софосбувір 400 мг
Форма: таблетки
Упаковка: в упаковці 28 таблеток

MyHep Усі побічні ефекти:

втома
Кашель
дратівливість
Зниження апетиту
діарея
Утруднене дихання
Біль у попереку
Біль у м’язах
Головний біль

Механізм дії MyHep All Tablet:

Таблетка Myhep All блокує розмноження вірусу в нашому організмі. Це інгібітор нуклеотидної полімерази. Він блокує фермент полімеразу, який важливий для відтворення та розмноження вірусів. Він зменшує інфекцію та покращує здоров’я організму, покращуючи роботу імунної системи. Myhep All (софосбувір (400 мг) + велпатасвір (100 мг)) таблетки приймають разом з іншими противірусними препаратами. Він працює, зменшуючи навантаження вірусу гепатиту С (ВГС) і видаляючи вірус з крові з часом.

Попередження для всіх планшетів MyHep:

Алкоголь: Взаємодія з алкоголем невідома. Проконсультуйтеся з лікарем.

Вагітність: MyHep All Tablet, ймовірно, безпечний для використання під час вагітності.

Дослідження на тваринах показали низький або відсутній негативний вплив на плід, проте дослідження на людях є обмеженими. Проконсультуйтеся з лікарем.

Лактація: MyHep All Tablet, ймовірно, безпечний для використання під час лактації. Обмежені дані щодо людей свідчать про те, що препарат не становить значного ризику для дитини.

Водіння: – Не сідайте за кермо, якщо ви не почуваєтесь добре.

MyHep All Tablet, якщо приймати разом з іншими ліками для лікування інфекції гепатиту С, може викликати запаморочення та затуманення зору, що може вплинути на вашу здатність керувати автомобілем.

Нирки: MyHep All Tablet слід застосовувати з обережністю пацієнтам із тяжким захворюванням нирок. Може знадобитися коригування дози MyHep All Tablet Tablet. Проконсультуйтеся з лікарем.

MyHep All Tablet Купити онлайн – DrugsSquare

Щоб отримати найкращу ціну на MyHep All, купуйте на нашому онлайн-порталі доставки ліків – Drugssquare. Лише кількома клацаннями миші ви можете отримати прописані ліки до вашого порога за зниженими цінами. Ми заслужили репутацію одного з найбільш шанованих і надійних фармацевтичних постачальників у США, Великобританії, Китаї, Гонконгу, Малайзії, Австралії, Таїланді, Південній Кореї, Франції, Перу, Чилі, Бразилії, Південній Африці та на інших міжнародних ринках.

Зв’яжіться з нами -

Веб-сайт – https://www.drugssquare.com/hepatitis-drugs/velpatasvir-sofosbuvir-myhep-all-tablets/
Телефонуйте нам/Whatsapp – +91-9958550955
Електронна пошта – info@drugssquare.com
Живий чат 24/7

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті