Базальна імплантація
  
Author:

Так в сучасній стоматології називається спосіб установки імплантів безпосередньо в глибокі (базальні) шари щелепної кістки. Інша назва цієї операції – одноетапна імплантація з негайним навантаженням. Це визначення з’явилося тому, що відразу ж після вживлення імплантів цим методом, на відміну від класичної імплантації, їм можна давати повноцінне навантаження – кусати і жувати звичну їжу.
   Відмінність цього методу полягає в тому, що імплант встановлюється стоматологом в глибинні кісткові шари щелепи, щільність яких набагато вище, ніж в губчастій частині, в яку вживлюють класичні імпланти.
   Базальна імплантація виникла на підставі природної проблеми установки зубних імплантатів. Справа в тому, що кожен імплантолог часто стикається з клінічними ситуаціями коли атрофія в області видалених зубів виражена настільки, що немає можливості встановити імпланти.
   До базальної імплантації стоматологи вдаються і в тих випадках, коли у пацієнта протягом тривалого часу відсутні зуби, недостатня кількість кісткової тканини або сильне зменшення щелепної кістки. При таких умовах процедура класичної імплантації може не дати результатів. Тоді на допомогу приходить базальна імплантація.
   Технологія одноетапною імплантації з негайним навантаженням має низку незаперечних переваг, серед яких короткі терміни реабілітації пацієнта і більш низький рівень цін в порівнянні з класичною двоетапної методикою. Успіх базальної імплантації, як способу боротьби з адентією, підтверджений клінічними дослідженнями по всьому світу.
   Сучасні методики в області імплантології, в тому числі і базальна імплантація, застосовуються на практиці у всіх провідних стоматологічних центрах і клініках. Не став винятком і стоматологічний центр «НИКАС», розташований за адресою м Запоріжжя, вул. Незалежної України д. 66. Адреса веб-сторінки присвяченій проблемам імплантації http://nikas.zp.ua/uslugi/implantaciya/
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK