Цифрове планування посмішки
  
Author:

Цифрове планування посмішкиЦифрові технології прийшли в стоматологію і повністю змінили підхід до лікування зубів і вирішення стоматологічних проблем. Якщо раніше, в епоху класичної стоматології, все залежало від знань і кваліфікації лікаря, який визначав процес і методи лікування, сьогодні, в більшості випадків цим займаються спеціалізовані комп’ютерні програми. А за основу беруться результати цифрової діагностики.
   Цифрові технології керують процесами в стоматологічних клініках і лабораторіях, в той час як інноваційні матеріали відкривають нові можливості для лікування і реабілітації. Всі сучасні стоматологічні нововведення засновані на застосуванні комп’ютерних технологій і цифрового аналізу.
   На сьогоднішній день у всіх сферах стоматологічної галузі застосування цифрових технологій не те що вітається, а є пріоритетним. І хірургія, і імплантація, і ортодонтія свою сьогоднішню діяльність базують на результатах комп’ютерного аналізу. Процес роботи спрощується, а якість підвищується.
   Цифрове моделювання результатів роботи абсолютно змінило відносини між лікарем і пацієнтом. Якщо раніше, кінцевий результат роботи міг припустити, грунтуючись на власному досвіді, тільки стоматолог, а пацієнт бачив, тільки кінцевий результат, коли змінити що-небудь, фактично не можна, то сьогодні, цифрові технології дозволяють досить точно змоделювати результат роботи, ще до початку. Це дозволяє, перш за все, пацієнту брати участь в плануванні, обговорювати ті чи інші нюанси.
   Не відстає від впровадження сучасних цифрових технологій в області практичної стоматології і стоматологічний центр «НИКАС», який розташований в м Запоріжжя за адресою вул. Незалежної України буд. 66. Отримати інформацію про роботу центру, і дізнатися більше про сучасні тенденції в розвитку стоматології можна на сайті http://nikas.zp.ua/
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK