Лікування зубних каналів під мікроскопом
  
Author:

Стоматологічний мікроскопСучасний стоматологічний центр, вже неможливо собі уявити без наявності в його обладнанні, дентального мікроскопа. Такий апарат просто незамінний при лікуванні дентальних каналів. Незважаючи на те, що витрати на тривале навчання лікарів, персоналу, закупівлю обладнання та його установку досить істотні, якість і ефективність лікування дентальних каналів під мікроскопом значно перевершують звичайне ендодонтичне лікування.
   Розташування і кількість кореневих каналів в зубах вкрай варіативно і без потужного збільшення побачити їх, а тим більше провести якісне лікування виключно складно. Використання дентального мікроскопа дозволяє стоматологові побачити найдрібніші деталі уражених ділянок, пломб, ортодонтичних конструкцій, що гарантує успішне лікування і запобігає виникненню помилок при стоматологічних операціях.
   Лікування дентальних каналів за допомогою мікроскопа дозволяє в 20-30 разів збільшити огляд області, на якій проводиться лікування, тим самим допомагаючи стоматологові легше орієнтуватися і не працювати, покладаючись на органолептичні відчуття або рентгенівський знімок. Дентальний мікроскоп допомагає стоматологові працювати тільки в межах уражених ділянок, не зачіпаючи здорові тканини зуба.
   Використання дентального мікроскопа дозволяє рятувати «безнадійні» зуби, діагностувати новоутворені захворювання на стадії мікротріщин, попереджати розвиток вторинного карієсу через нещільне прилягання пломб. Ефективне лікування кіст і гранульом також можливо при лікуванні під мікроскопом.
   У стоматологічному центрі «Нікас», який знаходиться в м Запоріжжя за адресою вул. Незалежної України буд. 66, Ви можете бути впевнені в тому, що висококваліфіковані фахівці проведуть безпечне та ефективне стоматологічне лікування зубних каналів під мікроскопом (http://nikas.zp.ua/uslugi/stomatologicheskiy-microscop/) без додаткових ризиків і помилок.
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK