Інвізілайн
  
Author:

ЕлайнерІнвізілайн – сучасний метод виправлення прикусу, що дозволяє провести вирівнювання положення зубів без установки брекетів. В його основі лежить використання прозорих кап – елайнерів.
   Елайнер, ортодонтичне пристосування, яке зовні дуже нагадує спортивну капу, тільки він більш тонкий і жорсткий.
   За допомогою елайнерів можна домогтися заздалегідь спланованих переміщень зубів з тим же ефектом, як і при установці брекет-системи. Метод призначений для виправлення прикусу, як у дорослих, так і у дітей з повністю зміненими зубами.
   Як проводиться лікування?
   Стоматолог ставить діагноз і визначається з метою лікування. Це може бути розгорнутий ортодонтический діагноз або вужча завдання – наприклад, ліквідувати диаст або прибрати скупченість чотирьох зубів в передній ділянці. Далі всі необхідні діагностичні дані і опис цілей лікування пересилаються на завод в США. На виробництві за допомогою інноваційних комп’ютерних технологій виготовляється кілька прозорих кап – елайнерів, які потім пересилаються ортодонтові в Україні.
   Кількість елайнерів, необхідних для вирішення поставленого завдання, розрізняється в кожному клінічному випадку і залежить від складності ситуації. Лікар передає елайнери пацієнтові і здійснює контроль над переміщенням зубів. Пацієнт має кожен елайнер як мінімум протягом двох тижнів по двадцять дві години на добу, знімаючи їх тільки на час прийняття їжі. Жорсткий елайнер створює розрахований комп’ютером тиск на необхідні зуби в потрібному напрямку. Цим і забезпечується переміщення зубів. Коли під впливом одного елайнера зуби змістилися в потрібну позицію (приблизно 15 днів), пацієнт переходить до носіння наступного елайнера. І так – до кінця лікування.
   Встановити елайнери, а також отримати інші ортодонтичні послуги, Ви можете в сучасній клініці, стоматологічному центрі «НИКАС», який знаходиться в м.Запоріжжя, за адресою вул. Незалежної України д. 66. Сторінка на сайті присвячена ортодонтії http://nikas.zp.ua/uslugi/ortodontiya/
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK