Особливості лінгвальних брекет-систем
  
Author:

   Суть лінгвальних брекет-систем криється в їх назві. У перекладі з латині «лінгва» означає «язик». Лінгвальні брекет-системи розташовуються не на зовнішній стороні зубного ряду, а на внутрішній – з боку язика.
   Особливості конструкції
   Основні елементи такої ортодонтической конструкції нічим не відрізняються від звичних брекетів. Лінгвальні брекет-системи складаються з:
  – пластинок, які фіксуються на внутрішній поверхні зубів;
  – жорсткої металевої дуги, на яку кріпляться всі пластинки;
  – фіксаторів, які закріплюють дугу в пластинкових пазах.
   У деяких лінгвальних брекет-системах традиційні фіксатори можуть бути відсутніми, так як пластинки оснащуються схожим механізмом меншого розміру. Такі системи викликають менше проблем в процесі установки і більш зручні в процесі ортодонтичного лікування. Єдиний їхній недолік – підвищена вартість, але ж ціна лінгвальних брекет-систем і без того чимала.
   Лінгвальні брекети – це рішення багатьох проблем прикусу, перш за все, в дорослому віці. Такі брекет-системи найчастіше встановлюють люди, які часто знаходяться в суспільстві і вважають за краще приховувати від оточуючих свій недолік у вигляді лікувальної конструкції. Але потрібно враховувати і той факт, що установка лінгвальних брекет-систем дітям до 14 років, категорично заборонена.
   В кожному окремому випадку дозвіл на установку лингвальной брекет-системи приймає ортодонт. Він же виявляє у пацієнта і можливі протипоказання.
   Отримати професійну консультацію і усунути проблеми пов’язані з порушенням прикусу і естетики зубного ряду, в тому числі і встановити лінгвальні брекети, Ви можете в стоматологічному центрі «НИКАС», який знаходиться в м Запоріжжя, за адресою вул. Незалежної України буд. 66. Більше інформації про рішення подібних проблем, Ви можете отримати на сторінці сайту присвяченій проблемам ортодонтії http://nikas.zp.ua/uslugi/ortodontiya/.
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK