Продовжується експертне голосування конкурсу «Фаворити Успіху – 2012»
  

З січня по жовтень у народному голосуванні конкурсу «Фаворити Успіху – 2012» вже взяли участь майже 35 тисяч жителів України, які дали свої оцінки товарам та послугам, зазначивши торгові марки, що заслуговують найбільшої уваги та довіри. Їх вибір вже визначив Фаворитів Споживачів!

Тим не менш, у даний час триває голосування двох спеціальних журі конкурсу: Експертів (професійних фахівців різних напрямків ринку товарів народного споживання) і Успішних Людей (українських знаменитостей і публічних персон). Згідно з методикою конкурсу, переможець у номінації може бути розрахований тільки в тому випадку, якщо, крім споживачів, у номінації проголосувало не менше 5 Експертів-професіоналів і не менше 5 Знаменитостей.

Сукупна оцінка всіх трьох журі визначить Абсолютних Фаворитів Успіху, беззаперечних лідерів своєї галузі. Абсолютні Фаворити Успіху — це торгові марки, чия якість, популярність, ставлення до клієнтів і довіра споживачів дозволяє їм вважатися однозначно найкращими у своїй категорії, маркою №1 серед конкурентів!

Нижче зображено поточний рівень репрезентативності спеціальних журі для всіх 614 категорій голосування конкурсу 2012 року:

Експерти
Журі Успішних Людей
* Статистика автоматично перераховується на FAVOR.com.ua кожні 5 хвилин.

Коли обидві позначки дійдуть до 100%, голосування буде автоматично зупинено, результати будуть передані для перевірки незалежним аудиторам, а нові переможці конкурсу «Фаворити Успіху» прийматимуть від усіх нас привітання з перемогою!

Фото/відео-галерея церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2011»

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху — 2012» відбудеться в першій половині 2013 року. На церемонію будуть запрошені всі представники спеціальних журі, експерти та знаменитості, а також найактивніші учасники публічного онлайн-голосування, які проголосували в понад 100 номінацій конкурсу. Церемонія нагородження — щорічна святкова подія з яскравою та незабутньою шоу-програмою, розіграшами призів та багатьма іншими приємними сюрпризами! Слідкуйте за подальшими анонсами!

До завершення останнього етапу голосування 2012 року залишилось зовсім трішки! В Ваших руках перемога найдостойніших! Перейдіть до голосування та вкажіть на свої улюблені торгові марки, яким ви надаєте перевагу у своєму повсякденному житті і які Ви можете сміливо порекомендувати своїм друзям та знайомим. Саме Ваш голос може стати доленосним та визначальним у виборі нових «Фаворитів Року»!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.