Send emailThe function of sending of the article to email are available to registered users only. Sign up now!
Обирай Фаворитів Успіху – 2015!
  

Прихід осені — це не тільки початок ділового сезону та навчального року, а й вирішальний етап конкурсу «Фаворити Успіху», який визначає найбільш бажані споживачами торгові марки товарів та послуг, а також імена найяскравіших виконавців української сцени.

Як відомо за методикою конкурс «Фаворити Успіху» проводить опитування громадської думки щоквартально, постійно відслідковуючи динаміку змін в уподобаннях суспільства. Тому, якщо ви ще не вказували в III кварталі свої улюблені торгові марки — зараз саме час взяти участь у голосуванні, щоби додати свій внесок у визначення Фаворитів Успіху — найкращого вибору українців у 2015 році!

ГолосуванняФаворитів визначаєте саме ви!
Вкажіть найкращий вибір!

В даний момент в конкурсі представлені 550 номінацій, кожна з яких є категорією ринку товарів чи послуг. Рейтинг популярності та довіри до торгових марок будується по відношенню до всіх учасників ринку без винятку. Таким чином в кожній категорії визначаються переможці рейтингу — Фаворити Успіху — найкращий і найбільш рекомендований вибір 2015 року.

А кращі з найкращих, хто не тільки зуміє завоювати серця і довіру споживачів, стати визнаним №1 у своїй категорії, але і побажає поділитися своїм тріумфом з громадськістю — будуть відзначені на майбутній щорічній церемонії нагородження.

Медаль «Фаворит Успіху – 2015» >------------------->

Ви регулярно стикаєтеся з необхідністю зробити вибір? Яким торговим маркам продуктів харчування, та напоїв ви віддаєте перевагу? Чи робите покупки в мережевих гастрономах або будівельних супермаркетах? На яких автозаправках купуєте паливо для своєї машини? Слухаєте радіо? Дивитесь телевізор, читаєте журнали і газети? Якими Безрецептурними фармпрепаратами лікуєтеся від застуди, захищаєтеся від грипу та кашлю, якими вітамінами зміцнюєте здоров’я? Який виробник смартфонів на ваш погляд найкращий? Який цифровий гаджет придбаєте при нагоді, і яка модель автомобилю найбільш вдало відповідає своєму класу і вашому смаку? Якому банку ви довіряєте свої заощадження? Чий голос і пісні якого музичного колективу ви знаходите найталановитішими?

Найактивніші учасники голосування, які вказали свої уподобання в сотні або більше номінаціях, потрапляють на дошку пошани, а також беруть участь у розіграшах призів, отримують безкоштовні запрошення на щорічне святкове шоу нагородження Фаворитів Року.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.