Заходи з метою уникнення блокування повідомлень з FAVOR.com.ua
  

Дорогі користувачі електронних поштових сервісів Mail.ru і «Яндекс»!

У зв’язку з введенням Україною санкцій проти ряду російських IT-компаній, практикуючих, за допомогою своїх додатків, трекінг місцезнаходження, аналіз і передачу даних користувача, найближчим часом вашим Інтернет-провайдером може бути заблокований доступ до поштового сервісу, який надає вам адресу @yandex.ua або @mail.ru (а також bk.ru, list.ru, inbox.ru і т.д).

Якщо ви НЕ плануєте користуватися програмним забезпеченням, яке дозволить обходити блокування (а ми знаємо як обійти майбутнє блокування), ви напевно вже подбали про зміну поштової адреси. У цьому випадку, будь ласка, відредагуйте свій профіль на FAVOR.com.ua і вкажіть свою актуальну електронну адресу, якою ви плануєте користуватися надалі.

Якщо у вас ще немає альтернативного емейлу, але ви бажаєте змінити адресу, рекомендуємо GMail. У цього сервісу найкращий у світі спам-фільтр, але головне, що саме GMail був названий найбільш рекомендованим сервісом електронної пошти більшістю українських користувачів у 2016 році.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами і берете участь у визначенні Фаворитів Року! Ваша думка надзвичайно важливо для визначення найкращого вибору!
Ваш FAVOR.com.ua


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.