Send emailThe function of sending of the article to email are available to registered users only. Sign up now!
Другий етап голосування конкурсу «Фаворити Успіху»
  

Обирай найкращих!У квітні на FAVOR.com.ua розпочався другий етап народного голосування за кращі товари та послуги України 2012 року!

Тим, хто вже брав участь у щорічному визначенні «Фаворитів Успіху», відомо, що конкурс розділений на чотири етапи, рівних чотирьом календарним кварталам. А це означає, що з квітня кожен може проголосувати за свої улюблені торгові марки з чистого листа. Також підтримки своїх шанувальників потребують і ваші улюблені виконавці української сцени, в блоці номінацій «шоу-бізнес».

Сумарний бал, отриманий учасниками конкурсу у другому календарному кварталі, додається до балу першого кварталу. Тому стало набагато цікавіше не тільки голосувати, а й переглядати поточні результати, спостерігаючи за тим, як конкурсанти, що отримують чергову порцію вашої підтримки, обганяють у рейтингу фаворитів попереднього етапу опитування. А переможці конкурсу, «Фаворити Успіху – 2012», будуть визначені за підсумковою середньоарифметичною оцінкою, отриманою у всіх чотирьох календарних кварталах!

Рейтинг конкурсу «Фаворити Успіху» відкритий для всіх, завжди публічний і загальнодоступний. Переможці визначаються завдяки вашій особистій довірі та вкладу в визнання їхнього успіху! Якщо якось ви зіткнетеся з вибором товару або послуги, будете в невпевненості, який саме торгової марки слід віддати свою перевагу, — просто перегляньте результати конкурсу, щоби побачити якою торговою маркою довіряють більше за всіх, і сміливо вибирайте саме її!

Паралельно з проведенням опитувань, організатори конкурсу готуються до церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2011», яка незабаром відбудеться в концерт-холі «Арена». За доброю традицією, на церемонію нагородження запрошуються найбільш активні учасники голосування, а також шановні Експерти та обожнені Знаменитості з Журі Успішних Людей. Про деталі проведення урочистої церемонії читайте на FAVOR.com.ua та офіційних сторінках конкурсу в соц. мережах.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.