Send emailThe function of sending of the article to email are available to registered users only. Sign up now!
Обирай кращих і отримуй призи від конкурсу «Фаворити Успіху»!
  
Promotion finished View the results >>

Футболка «Я обираю найкраще!»

Конкурс «Фаворити Успіху» бажає віддячити найактивнішим учасникам голосування та зробити символічний подарунок, приурочивши його до приходу весни і наближення довгоочікуваних теплих днів!

Щоб отримати футболку конкурсу, необхідно встигнути проголосувати в 100 будь-яких номінаціях конкурсу і опинитися серед сотні найбільш активних учасників опитування.

Приступити до голосування ←

ГолосуванняДо завершення першого етапу конкурсу «Фаворити Успіху – 2011» залишилося всього кілька тижнів.
Слідом за цим, першого квітня, стартує другий етап і у всіх учасників опитувань з’явиться можливість проголосувати знову, в черговий раз підтримати своїх особистих Фаворитів, залишити свої думки та рекомендації в коментарях (нагадаємо, що голосування проходить протягом всього року і розбите на чотири етапи, чотири календарних кватала; переможці конкурсу «Фаворити Успіху», найкращі торгові марки товарів та послуг українського ринку, а також найбільш яскраві представники українського шоу-бізнесу, визначаються на підставі середньоарифметичного балу, отриманого у всіх 4 річних кварталах голосування).

Ваша думка є дуже вагомою не лише для майбутніх переможців конкурсу, «Фаворитів Успіху», а й для інших відвідувачів порталу FAVOR.com.ua, які обирають необхідний для себе товар або послугу і шукають найкращий варіант, зважаючи на Ваші рекомендації!

Сезон розіграшів подарунків від конкурсу «Фаворити Успіху» відкрито!

Сто сувенірних футболок будуть відправлені (в межах України) для ста найбільш активних учасників голосування! Підсумки розіграшу будуть підведені на початку квітня. Кожен учасник, який опинився в першій сотні на «дошці пошани», гарантовано отримає футболку в подарунок!

Поспішайте взяти участь в розіграші ще в березні, і стежте за подальшими анонсами порталу FAVOR.com.ua: це тільки початок, а попереду чекає ще маса приємних сюрпризів! :)

Проте в бажанні отримати подарунок не женіться за кількістю номінацій, а голосуйте за ті товари та послуги, які вам знайомі, якими ви користуєтеся і віддаєте перевагу, і не забудьте прокоментувати свій вибір. Можливо, у вашому житті траплялася будь-яка цікава історія, пов’язана з тією чи іншою торговою маркою або закладом? Поділіться своїм досвідом в коментарях! Давайте допоможемо один одному вибрати найкраще!

Не забудьте розповісти про конкурс «Фаворити Успіху» своїм друзям, які також бажають взяти участь у голосуванні та отримати приз!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(13)
Ipинa_Xoмeйкo Ipинa_Xoмeйкo
Футболка супер!!!!!
Tanya_Alexandriya Tanya_Alexandriya
Сегодня получила футболку (пришла заказным письмом)...у меня зелёная...прикольная такая...СПАСИБО ВАМ!!!
Lublu_nebo Lublu_nebo
Только что, доставили футболку:)
Спасибо огромное:))
Christina Christina
Спасибо большое за оригинальную футболку!))) Вчера получила.
Vanilka Vanilka
Огромное спасибо за футболку)))) Она мне очень понравилась))))
Mars007 Mars007
ФАВОРИТ, спасибо за футболки! получено :)
mysik22 mysik22
Скажите, пожалуйста, футболки уже высланы??????????
Cheremxa Cheremxa
А сейчас еще можно оформить запрос на футболку? Или уже поздно?...
utilmind utilmind
Извиняемся за небольшую техническую проблемку, сейчас всё работает как часы. :)
gurman gurman
Добрый день. Та же проблема.
poccomaxa poccomaxa
Та же ситуация
Undefined_Sunny Undefined_Sunny
Аналогично. Скорее всего, еще не работает опция заказа?
likada likada
Добрый день!
У меня возникли проблемы с запросом подарка (футболки).
Когда я перехожу по предложенной Вами ссылке, на сайте читаю такую фразу:

К сожалению, профайл пользователя «t-shirt» не был найден в базе данных портала FAVOR.com.ua. Пожалуйста проверьте, верно ли Вы ввели это имя пользователя в адресной строке браузера, или воспользуйтесь поиском.

Вы можете мне помочь в возникшей проблеме?
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.