Send emailThe function of sending of the article to email are available to registered users only. Sign up now!
З Новим 2008 Роком!
  

Привітальна листівка: З Новим 2008 Роком, з новими успіхами!

Минаючий рік був насичений безліччу подій: гарних, та й не дуже… А для проекту «Фаворити Успіху» кінець минаючого року ознаменувався як новий етап у історії розвитку. У нас чудова новина: 18 грудня відбулася зміна організаційного комітету конкурсу, наслідком чого стане оновлене позиціонування, та звісно ж, багато креативу та удосконалень!

Ми поспішаємо порадувати вас нашими найближчими планами та вже наявними досягненнями:

  • Незабаром стартує якісно новий Інформаційний Портал для Споживачів, з уже відомою всім адресою, FAVOR.com.ua, присвячений торговим маркам, товарам та послугам що надаються під цими марками. На порталі планується для розміщення безліч корисної інформації про компанії, їх товари та послуги, з презентаційними матеріалами, історіями Успіху, контактною інформацією, та відгуками споживачів.
  • «Фаворити Успіху» розширили поле діяльності! У січні 2008 року, до сладу компанії увійде рекламна агенція Royal Promo Group. Цей підрозділ компанії допоможе здійснити Ваши найсміливіші рекламні ідеї та візьме на себе всі її етапи — від ідеї до втілення: дізайн, поліграфія, сувенірна продукція, напрямки BTL та ATL, EVENT-маркетинг.
  • У 2008 році проекту «Фаворити Успіху» виповнюється 5 років! Очікуйте приємних сюрпризів у зв’язку з нашим ювілеєм! Також запрошуємо до співпраці з конкурсом нові торгові марки, особливо компанії чиї марки, за підсумками голосування споживачів, стали переможцями минаючого року! Завдяки участі у проекті «Фаворити Успіху» торговельні марки стають ще більш успішними, впізнаваними, та й звісно ж, наближаються до самого заповітного — завойовують лояльність Споживача!

Команда проекту «Фаворити Успіха» вітає всіх відвідувачів порталу FAVOR.com.ua з Новим Роком!

Успіхів, здоров’я, радості та щастя! Нехай удача супроводжує вас у всіх справах, та у житті буде безліч цікавих і чудових подій! Нехай шосте почуття допомагає йти до вершин слави та багатства. Бажаємо вам бути успішною людиною і робити щасливими тих, хто поруч!

Нехай усі ділові проекти, які не здійснилися цього року, принесуть очікувані плоди у Новому Році!

З найкращими побажанями,
Завжди ваши,
Команда конкурсу «Фаворити Успіху»


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.