Прем’єра відео до нового французького синглу «1!2!3!» від співачки LAUTA
  
Company: MALINA PR Service

Прем’єра відео до нового французького синглу «1!2!3!» від співачки LAUTA.

             

Після драйвових хітів «ЗОЖ» і провокаційного «П.М.С.» LAUTA знову змогла здивувати глядачів. Вона представила відео до треку «1!2!3!», що був написаний Анною Ніколайчук, Владиславом Чехович Aka DJ Lutique та самою співачкою, яка досконало знає французьку. Режисером відео став молодий український режисер і фотограф Віктор Бакін.

Зйомки відбувалися у закритому павільйоні. Особливу увагу приділили світловому оформленню, через що здається, що співачка буквально занурена в різнокольорову масу. LAUTA в відео постає в новому образі, який неодмінно здивує    

Сама пісня «1!2!3!» про руду дівчину, яка шукає кохання. «Її серце закрите під вуаллю сексуальності та сарказму, але всередині неї живе маленький рудий янгол, який хоче теплого справжнього почуття», – пояснює LAUTA. «Ginger girl», – співається у пісні і такими словами описує свій стан сама співачка.

Це новий напрям в її творчості, який не закінчиться на одному синглі, а навпаки зовсім скоро захопить увагу, ще однією піснею та відео в провокаційному стилі LAUTA.    


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.