ULIANA ROYCE представила новый кліп на пісню «Холодно і тепло», автором якої став співак і саунд-продюсер Артем Пивоваров
  
Company: MALINA PR Service

У кінці грудня відбулася зйомка другого кліпу молодої української співачки ULIANA ROYCE на пісню «Холодно і тепло», автором якої став співак і саунд-продюсер Артем Пивоваров (Pivovarov Production).

с  

Зйомки тривали два дні і проходили в декілька етапів. Спершу в спеціально облаштованому дизайнерами будинку, де декоратори власноруч розробляли і втілювали всі деталі інтер’єру, аж до дрібних елементів. Потім на Київському Морі, де команда більше восьми годин працювала у важких погодних умовах, борючись зі стихією. Фінальна частина зйомок відбувалася в закритому павільйоні, де для кліпу спеціально конструювалися і будувалися декорації, у процесі були задіяні останні розробки комп’ютерної графіки, які в підсумку переносили героїв в різні частини земної півкулі. Для складного монтажу і постпродакшну команді знадобилося майже два місяці кропіткої праці.

Крім незвичайної технічної частини кліп цікавий своєю ідеєю та проблематикою. «Ця історія про двох закоханих, що зустрічаються на відстані, – каже режисер кліпу Артем Шапіренко, – замінивши реальні дотики до тіла коханої людини натисканнями по екрану телефону, а теплі слова – емодзі символами, герої назавжди розчинилися в цифровому світі інтернету».                                                                    

Кліп має гостру соціальну спрямованість і актуальний меседж для сучасної людини: частіше зустрічатися наживо, говорити, спілкуватися і бачитися, а не проводити життя біля екранів гаджетів. «Жива зустріч завжди краще сухого тексту в ваших чатах, – каже ULIANA ROYCE. – Stay offline to stay alive. Залишайтеся оффлайн, щоб бути живими».

Дивіться кліп на всіх музичних телеканалах вже з 28 січня.                            


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.