Третій, вирішальний етап голосування за «Фаворитів Успіху – 2012»
  

Онлайн-голосування конкурсу «Фаворити Успіху»Початок осені означає не тільки початок нового ділового сезону, але і те, що конкурс «Фаворити Успіху» вступає у вирішальну стадію!

Дякуємо учасникам онлайн-опитувань конкурсу «Фаворити Успіху – 2012» за ваш внесок у визначення найкращих торгових марок товарів та послуг ринку, за ваш безцінний персональний досвід, рекомендації та відгуки на сторінках FAVOR.com.ua, які допомагають іншим споживачам в їх повсякденному виборі! А також дякуємо за підтримку ваших улюблених виконавців української сцени, вартих перемоги в конкурсі та звання «Фаворита Успіху»! Вони всі працюють для вас і потребують вашої довіри та підтримки!

Ви вже брали участь в голосуванні конкурсу «Фаворити Успіху» раніше в цьому році? Можливо, ваші уподобання вже встигли змінитися і ви бажаєте вказати своїх нових Фаворитів? Або ж ви є незмінним шанувальником якихось учасників конкурсу? Зараз ви можете вибрати їх знову, тим самим зміцнивши їх Успіх!

Голосування перейшло до вирішальної стадії. Кожний календарний квартал завжди починається з чистого листа! Сумарний бал, отриманий конкурсантами в третьому кварталі календарному, додається до балів, здобутих у двох попередніх кварталах. Публічні рейтинги конкурсантів обчислюються за сумарною оцінкою, отриманої ними у всіх кварталах року.

Третій етап традиційно стає вирішальним — саме зараз стануть очевидні імена безперечних лідерів, які отримали найбільшу підтримку в нинішньому році.

Телеверсія церемонії нагородження – 2011Переможці конкурсу будуть оголошені на наступній урочистій церемонії нагородження конкурсу «Фаворити Успіху – 2012», яка на цей раз стане ювілейною, десятою, а отже — найяскравішою та найсвятковішою ніж будь коли! До речі, хто ще не дивився телеверсію останньої, 9-ої церемонії?

Традиційно, на щорічну святкову шоу-програму запрошуються учасники всіх спеціальних журі, в тому числі і найбільш активні учасникі онлайн-голосування на FAVOR.com.ua, які знайшли трішки часу вказати свої уподобання в не менше 100 категоріях товарів та послуг.


Регистрация Эксперта

Крім того, восени стартує голосування Експертного Журі конкурсу. Безумовно, серед активних користувачів порталу FAVOR.com.ua знайдеться чимало досвідчених фахівців різних напрямів українського ринку товарів і послуг.

Конкурс потребує думки досвідчених фахівців, чия професійна діяльність дозволяє оцінити якість продукції та послуг не тільки з точки зору споживача, але й як досвідченого фахівця свого профілю, здатного авторитетно та зі знанням справи оцінити конкурсантів і порекомендувати безумовно найкращі пропозиції ринку.

Ми раді запросити до складу шановного журі незалежних експертів, які своїм професіоналізмом і добрим ім’ям гарантують якісну і незаангажовану оцінку конкурсантів. Подати заявку на участь у голосуванні у складі Експертного Журі.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.