Нове на FAVOR.com.ua: зображення в блогах
  

До уваги блогерів порталу FAVOR.com.ua, які не змогли завантажити фотографію в свої записи.

Помилка була пов’язана з тим, що назви файлів, які Ви намагались завантажити, були написані кирилицею (напр., «Моя картинка.jpg»), в той час, як відповідно до стандартів адресації в інтернеті, файли можуть найменовуватись лише латиницею без пробілів. Сьогодні для зручності завантаження картинок їх назви автоматично транслітеруються (напр., завантажений файл «Картинка.jpg» буде мати назву «Kartinka.jpg»).

Щоб вставити зображення в Ваш запис в блозі, перемкніть режим «Візуального редактора» та натисніть кнопку «Вставити/Редагувати зображення»:

Корисні поради для тих, хто постійно завантажує великі обсяги графічної інформації.

Створюйте на сервері папки з зображеннями. Не скидуйте всі ілюстрації в одну купу. Якщо Ви ведете свій блог регулярно, створюйте окремі теки за тематикою або за датами (напр., «2009» для записів 2009 року, в якій знаходяться додаткові теки 1, 2, 3, 4, і т.д., що означають місяць, в якому була завантажене зображення).


Команда порталу FAVOR.com.ua постійно працює над удосконаленням сайту, доданням нових корисних можливостей.

Якщо у Вас виникли будь-які питання про роботу з сайтом або ж у Вас є рекомендації щодо удосконалення сервісів на FAVOR.com.ua, будь ласка, зв’яжіться з нами: напишіть Ваші думки на email infoatfavor.com.ua. Будьте впевнені, що жоден лист не залишиться поза увагою!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(1)
utilmind utilmind
Ещё маленькое обновление по статьям. Некоторые пользователи, не зная как вставить картинку, загружают её как прикрепленный файл. Только что добавлена новая особенность, благодаря которой вложенные изображения также отображаются в теле постинга, в правом-верхнем углу текста. «Вложенная» картинка показывается только в случае, если в тексте не было указано никаких дополнительных изображений.
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.