Парочка нововведень: лайки коментарів + рейтинг найактивніших за тиждень
  

Різні нововведення на FAVOR.com.ua з’являються практично щодня, непомітно і гармонійно вливаючись в загальну структуру порталу та триваючому на ньому голосування, націленого на складання рейтингу суспільної довіри до українських товару і послуг, і, відповідно, на визначення переможців рейтингу — Фаворитів Успіху — найкращих торгових марок товарів і послуг року, а також найяскравіших представників українського шоубізу.

Сьогодні у нас є парочка дрібних функціональних поліпшень, про які хотілося б розповісти:

  1. На сторінках голосування конкурсу з’явилася панелька зі списком найактивніших користувачів за минулий тиждень. (Вона є у кожній номінації голосування, в правій частині сторінки.) Раніше, там був список найактивніших тільки за квартал. Тепер стало можливим переглянути й ТОП найактивніших респондентів за останній тиждень.
     
  2. З’явилася можливість «лайкати» коментарі, тобто відзначати чи подобається вам певний коментар, чи ні! На жаль, цієї простої і мегакорисної функції, що стала невід’ємною частиною всіх сучасних соціальних мереж, на FAVOR.com.ua до цих пір ще не було, тому виправляємо упущення. :)

    «Лайки» коментарів тут корисні не тільки для підвищення почуття власної важливості автора, але і для відокремлення корисних повідомлень і рекомендацій від некорисних. Некорисні коментарі, що набрали забагато негативних відгуків читачів, наприклад, через свій образливий або відверто рекламний зміст, з часом приховуються, в той час як корисні огляди та рекомендації — піднімаються вгору, на саме видне місце.

    Так що, пишіть в коментарях до різних номінацій конкурсу свої особисті погляди на вибір того чи іншого товару в категорії, діліться власним життєвим досвідом і отримуйте позитивні відгуки, заробляючи очки авторитету! Інші будуть вам дуже вдячні за це!

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.