Голосування експертного журі продовжено до 10 січня
  

Протягом усього року, з січня по грудень складався рейтинг народних уподобань «Фаворити Успіху», який визначив рівень рекомендацій і довіри людей до гравців ринку товарів і послуг народного споживання. Це прозорий і 100% некомерційний рейтинг, який щорічно публікується у вільний доступ на FAVOR.com.ua.

Цей рейтинг відображає ступінь суспільної довіри до ринкових пропозицій у декількох сотнях категорій споживчих товарів, послуг, закладів, а також до учасників шоубіз-сцени.

Завдяки принциповій відкритості всієї інформації, щорічно стають відомі імена не тільки лідерів, що представляются в статусі Фаворитів року, а й інших учасників, що посіли інші рейтингові позиції. І звичайно ж, було б неможливо побудувати об’єктивний рейтинг, якби він складався за заявками на участь від зацікавлених осіб. На статус Фаворита Успіху автоматично претендують всі без винятку гравці ринку, що офіційно присутні на ринку. Респонденти самостійно формують список конкурсантів, номінуючи нових учасників.

Схема складання комплексного рейтингу конкурсу «Фаворити Успіху»Склад експертних комісій формується окремо для кожного напрямку ринку товарів і послуг, відповідно із професійною спеціалізацією учасників журі. Зі складом експертних комісій можна ознайомитись на сайті організаторів. У визначенні Фаворитів беруть участь професіонали авто-ринку, експерти з продуктів харчування та напоїв, з побутових товарів і косметики, спеціалісти з дітячих товарів і різним категоріям ринку послуг, а також знавці таких специфічних напрямків ринку послуг як «Життя міста», «ЗМІ» та «Шоу-бізнес».

За методикою дослідження, розробленою за сприянням Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), для об’єктивної та репрезентативної оцінки конкурсантів, у кожній номінації має проголосувати не менше ніж 5 авторитетних спеціалістів і не менше 5 знаменитостей. (Але, зрозуміло, чим більше — тим краще; вище репрезентативність — стабільніше рейтинг.)

Нижче показано поточний рівень репрезентативності професійних журі для всіх 611 категорій рейтингу 2019 року:

Експерти
Журі Успішних Людей
* Статистика автоматично перераховується на FAVOR.com.ua кожні 5 хвилин.

Опитування Журі Успішних Людей вже завершено на 100%! А експертів в деяких категоріях ще недостатньо. Можливо, для досягнення стовідсоткової репрезентативності не вистачає саме Вашої професійної оцінки.

Ми прийняли рішення продовжити експертне голосування на період Новорічних свят, до 10 січня. Будемо безмежно вдячні, якщо у Вас знайдеться час і натхнення завітати в цей період на FAVOR.com.ua, щоб указати свої персональні уподобання щодо товарів і послуг в 2019 році, завершивши таким чином визначення найкращих з найкращих, які заслуговують публічного визнання як Фаворити Року – 2019.

І звичайно, ж вітаємо всіх з прийдешнім 2020 роком! Бажаємо у Новому році втілення усіх найсвітліших прагнень, досягнення професійних висот, спокою і щастя в особистому житті!

Открытка: счастливого Нового года!

Навесні відбудеться 17-а церемонія нагородження Фаворитів Успіху. Рекомендуйте своїх персональних Фаворитів на FAVOR.com.ua, користуйтеся рекомендаціями спільноти, і беріть від життя все тільки найкраще!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.